Styl

Svatomartinská vína

V den sv. Martina, 11. 11. v 11 hodin, se v celé České republice představí Svatomartinská vína, první vína z nového ročníku, který slibuje výbornou kvalitu. Mladá Svatomartinská vína zrála pouze několik týdnů, ale získala už svůj osobitý charakter. Vypít by se měla do Velikonoc, aby si zachovala příjemnou svěžest.

Vánoční trhy v Porýní

Adventní čas bývá pro mnohé nejkrásnější etapou v roce. Období plné svíček, vůně cukroví, ledových květů na oknech a tajuplných příběhů Vánoc. Neodmyslitelnou součástí jsou i vánoční trhy. Všude je cítit perník, skořice, svařené víno. Jako každým rokem, tak i letos přináší města v Porýní svým návštěvníkům kouzelnou atmosféru Vánoc.

Staňte se pilotem Airbusu A320

foto_ipilot_1

Je pro vás každý rok těžší vymyslet originální vánoční dárek pro syna, partnera, otce, bratra nebo kamaráda? Nadělte jim nezapomenutelný zážitek, který s nimi můžete prožít i vy! Řeč je o realistickém leteckém simulátoru iPILOT, jehož prostřednictvím si můžete vyzkoušet, jaké to je být pilotem tryskového dopravního letadla Airbus A320.

Jak vybrat správné zimní obutí pro vaše auto

Vybrat pořádné pneumatiky není nic jednoduchého. V manuálu k vozidlu sice najdete doporučení výrobce, jaký rozměr, rychlostní nebo hmotnostní index vybrat, ale to úplně nestačí. „Mezi stovkami produktů mohou být mnohdy značné rozdíly,“ říká expert na segment Auto-moto z ANNONCE Aleš Marvánek. Na co je tedy dobré dát při výběru obutí pozor?

Nejlepší Ryzlink je od Mosely

Německé vinařské oblasti leží blízko 51. stupně zeměpisné šířky, který je nejsevernější klimatickou hranicí pro pěstování vinné révy. Země se pyšní oslnivou a úspěšnou historií vinařství a je nazývána ‚královstvím ryzlinku rýnského‘.

Tiffany a Elizabeth Taylor - historický unikát je k vidění v Praze

Tiffany & Co. přivezlo do Prahy slavnou brož „Fleur de Mer”, která patřila legendární herečce Elizabeth Taylor.  Brož je vystavena v pražském butiku, a k vidění je pouze dnes a zítra.

Dejme minulosti budoucnost s veletrhem PAMÁTKY 2012!

colosseum1

Historický Průmyslový palác na Výstavišti v pražských Holešovicích nabídne 4. až 6. října unikátní veletržní premiéru specializovaného veletrhu PAMÁTKY 2012. Rekonstrukce památkových souborů a objektů, jejich financování a současné využití – to jsou tři základní témata veletrhu PAMÁTKY 2012, který připravila společnost Incheba Praha.

Pozvánka: tradiční švýcarská akce Alpabzug

Se začínajícím podzimem Vás s radostí zveme na tradiční švýcarskou akci Alpabzug, spojenou s tímto ročním obdobím. Alpabzug je nejznámější horská slavnost ve Švýcarsku, při které se nazdobené krávy svádí z alpských pastvin dolů do údolí.

Glass Art Festival 2012 v září rozsvítí Česko!

„Doprovodný program festivalu budou tvořit zajímavé workshopy pro veřejnost či prodejní výstavy českých výrobců korálků a skleněných komponentů,“ vyjmenovává aktivity módní návrhářka a designérka Jana Berg, která se podporou tradičních českých řemesel zabývá již řadu let a stala se supervizorkou projektu i v tomto ročníku.

Strana 49 z 57