TRAVELNEWS.CZ

Wellness

BRASIL NIGHT PARTY v Aquapalace Praha

 kyi4yycdjbu3az56baqhhovjgffbfe2g3d9fhp0j4lom5rzwlleuqdxalmsy3blie-ccfcPřijďte již tuto sobotu 11. listopadu od 18 hodiny do Aquapalace Praha na neopakovatelnou noční BRASIL PARTY. Čestlický aquapark si pro všechny milovníky vodních radovánek připravil skvělou party s neomezeným vstupem do Vodního a Saunového světa až do ranních hodin druhého dne, noční jízdy na tobogánech a atrakcích nebo také skvělé drinky včetně HAPPY SUNDAY přípitku! To vše za zvýhodněnou cenu.  

Aquapalace Praha zahajuje letní sezónu v Havajském stylu

0image002V Aquapalace Praha byla odstartována již 15. letní sezóna, tentokrát ve znamení Havaje. I letos je pro návštěvníky přichystáno plno zábavy, havajských specialit, bohatý animační program pro děti každého věku a velmi oblíbené koncerty a hudební večery. Tematický program a speciální akce byly dnes slavnostně představeny ve Vodním světě za účasti generální ředitelky Aquapalace Praha Vladany Horákové a řady známých osobností.

Začíná 11. ročník oblíbeného festivalu SaunaFest 2023.

cyklostezka v_okoli_kosikovskeho_potoka_tsk_praha_5Saunový svět Aquapalace Praha od čtvrtka 23. března do neděle 26. března hostí v pořadí 11. ročník oblíbeného evropského festivalu zážitkového saunování, který opět nabídne to nejlepší pro všechny fanoušky pravidelného prohřívání. Hlavním bodem programu SaunaFestu 2023 je tradičně Mistrovství České republiky v saunových ceremoniálech, kde se letos představí rekordní počet domácích mistrů v kategorii jednotlivců a týmů. Program doplní špičkoví saunéři z celého světa. Chybět nebude saunové divadlo i oblíbené metličkování.

Havajská noc v Aquapalace Praha

0image002Zavítejte v sobotu 12. listopadu do Aquapalace Praha a užijte si párty na mořských vlnách stejně, jako byste se ocitli na Havaji. Čestlický aquapark si pro všechny milovníky vodních radovánek připravil skvělou párty s neomezeným vstupem do Vodního a Saunového světa až do 1 hodiny ráno, večerní jízdy na tobogánech, akrobatické vystoupení nad vodní hladinou a také skvělé drinky i s novoročním nedělním přípitkem!

Zakončení prázdnin s bohatým programem a na mexických vlnách.

0image002Dopřejte dětem poslední dny plné radosti a zábavy a vyrazte s celou rodinou na slavnostní zakončení prázdnin v čestlickém Aquapalace Praha, které proběhne o víkendu 27. srpna a 28. srpna. Čeká vás bohatý program po celý den včetně soutěží pro malé i velké návštěvníky. Užijte si zakončení léta jako byste se ocitli na písčitých plážích v Mexickém zálivu.

Therme Erding

soubor 8áte rádi aquaparky s mnoha zábavnými a relaxačními složkami? Koupete se rádi v termálech? Pak Therme Erding jsou pro vás to pravé. Nacházejí se v bavorském městě Erding, vzdáleném 30 km od centra Mnichova a představují ohromný vodní areál plný zábavy, sportu a relaxace - i s možností ubytování.

Kouzlo relaxace v soukromí

 havel_jpg 3_hotelZapomeňte na únavu všedních dní a vydejte s námi se do wellness Infinit Na zámku, kde si můžete vychutnat relaxaci v soukromí a mít saunu, whirlpool či masáže jen sami pro sebe.

Léto v Aquapalace Praha se ponese na vlnách Mexika.

jv indie palmyNejzábavnější aquapark ve střední Evropě přenese všechny návštěvníky do pestrobarevného Mexika a po celé léto nabídne bohatý animační program pro ratolesti každého věku. Aquapalace Praha si připravil také spoustu novinek, jako je zcela nový povrch Divoké řeky, hudba v tobogánu nebo zcela nové dětské brouzdaliště.

Putování údolím Gasteinu: zvláštní síly existují

ivan nehera_novyzamek_kostelec_no-569x433Jdeme budoucnosti s důvěrou naproti, až tam, kam nás zavedou naše objevitelská srdce. Do nitra Gasteinu, údolí, dýchajícího zdravím, dechberoucího horského světa, který srší originalitou. Tento svět udržuje tělo i duši v rovnováze svou alpskou silou.

Strana 1 z 8