Styl Styl Staňte se pilotem Airbusu A320

Staňte se pilotem Airbusu A320

foto_ipilot_1
ipilot5

Je pro vás každý rok těžší vymyslet originální vánoční dárek pro syna, partnera, otce, bratra nebo kamaráda? Nadělte jim nezapomenutelný zážitek, který s nimi můžete prožít i vy! Řeč je o realistickém leteckém simulátoru iPILOT, jehož prostřednictvím si můžete vyzkoušet, jaké to je být pilotem tryskového dopravního letadla Airbus A320.

V centru Prahy máte možnost si spolu s vašimi blízkými vyzkoušet vzlet a přistání na kterémkoliv z více než 24 000 letišť po celém světě, které simulátor iPILOT nabízí. Mezi nejoblíbenější patří Kai Tak v Hongkongu, londýnské Heathrow a St. Maarten. Letem vás provedou zkušení instruktoři, kteří z něj udělají nezapomenutelný zážitek.

Simulátor je tak realistický, že jej v rámci tréninku využívají i skuteční piloti. iPILOT v rámci svých služeb nabízí hned několik zajímavých balíčků (například 60minutový let do vašeho oblíbeného letoviska), takže si ten pravý dárek vybere opravdu každý.

Dárkový certifikát je možné zakoupit na konkrétní letecký zážitek. Pokud chcete být opravdu originální, je možné voucher zakoupit také v podobě palubního lístku iPILOT. Platnost voucheru je 6 měsíců a vítán je každý, komu je více než 6 let. Let na simulátoru letadla Airbus A320 pořídíte od 999 Kč.

Novinka, kterou si můžete užít s přáteli

Příjemnou volbou je také nový program Fly&Dine určený pro  4 až 8 členné skupiny. Je kombinací skupinového virtuálního létání a exkluzivní večeře podávané přímo v simulátoru. Všichni účastníci si vyzkouší vzlety i přistání do vybraných destinací. V rámci dvouhodinového programu si také vychutnají večeři o třech chodech servírovanou ve spolupráci s vyhlášenou restaurací Café Savoy. Cena za tento program je 1 599 Kč za osobu.

Více informací o simulátoru a nabízených službách naleznete na www.ipilot.cz.

O simulátoru iPILOT

iPILOT založil v roce 2009 německý podnikatel a amatérský pilot Wolfram Schleuter, který se chtěl věnovat něčemu, co by spojovalo jeho koníčka a podnikatelské zkušenosti. Na rozdíl od většiny letových simulátorů, které se nacházejí v areálech leteckých společností a jsou určené pro školení zkušených i začínajících pilotů, jsou simulátory iPILOT obvykle místěny v nákupních centrech a v letištních terminálech pro cestující ve velkých mezinárodních městech.

Zpřístupňují tak zážitek na realistickém letovém simulátoru široké veřejnosti od nadšenců do létání až po ty, kteří chtějí zkusit něco nového. První simulátor iPILOT byl otevřen ve Velké Británii již v roce 2009. Rozšiřování do Evropy se rozběhlo v listopadu 2010 otveřením leteckého simulátoru iPILOT v Terminálu 2 na mnichovském letišti. Dále pak byly otevřeny pobočky v Hamburku a Düsseldofru. V Praze můžete simulátor iPILOT vyzkoušet od února 2012. Ještě v letošním roce budou otevřeny další pobočky v Dubaji a Zürichu