TRAVELNEWS.CZ

Styl

Mercedes-Benz navrhl vizionářský golfový vozík

0rear white w0 calloutsZnačka s hvězdou představila na golfovém turnaji The Open Championship studii golfového vozíku „Mercedes-Benz Vision Golf Cart“. V rámci mezinárodní soutěže nápadů přispělo svými představami o golfovém vozíku budoucnosti mnoho fanoušků golfu a automobilů.

easyJet nabízí novou službu Flight Tracker: aktuální informace o letech

easyjet cnt 1dec09 pr beasyJet, druhý největší pravidelný dopravce na pražském letišti Václava Havla, nabízí svým zákazníkům Flight Tracker – službu, která zákazníkům po dobu letních prázdnin umožní zjistit aktuální informace o jejich letu. Flight Tracker najdou uživatelé na easyJet.com a v aplikaci easyJet.

Nikon vyhlašuje 5. roční fotosoutěže Nikon kalendář 2014 - ZAPOJTE SE

ZAPOJTE SE DO SOUTĚŽE: Projekt dává příležitost fotografům jak amatérským, tak i profesionálům. Své fotografie mohou zájemci do soutěže posílat prostřednictvím internetové stránky www.nikon-kalendar.cz, kde naleznou nejen galerii, ale také informace o soutěži a její pravidla. Fotografie je možné vkládat na web až do 31. 8. 2013 do 23.59 hod. Po ukončení vkládání fotografií do soutěže začíná dne 1. 9. 2013 tipovací soutěž v galerii všech přihlášených fotografií.

Pošlete z mobilu vlastní papírovou pohlednici

Unikátní česká mobilní aplikace Postisimo umožňuje zaslat skutečnou papírovou pohlednici s vlastním motivem až do poštovní schránky. Originální pohlednice lze snadno vytvořit z fotografií v mobilním telefonu. V aplikaci pak jen stačí vyplnit či vybrat z adresáře poštovní adresu, napsat k pohlednici text a odeslat z libovolného místa na světě.

Longboard: spojení mezi surfingem, skateboardingem a snowboardingem

long20vesniceNa první pohled vypadá podobně jako běžný skateboard. Ale skateboard to není. Jedná se o longboard. Liší se pouhými detaily, ale jsou to právě ony, které z něj činí něco extra. Longboarding zažil za poslední tři roky neuvěřitelný boom, doslova explodoval.Využití longboardu je rozmanité.

Češi si za první rok na dětské pasy zvykli

Čeští rodiče musí již dvanáct měsíců pořizovat svým dětem při cestách do zahraničí vlastní pasy. Na novou povinnost zavedenou Evropskou unií reagovali podle prodejců zájezdů zpočátku spíše negativně, jejich zájem vycestovat se svými ratolestmi ale nepoklesl. Příčinou jsou zejména rozsáhlé výhody a slevy, které jim jednotlivé cestovní kanceláře a agentury k dovolené mimo Českou republiku nabízejí. Mezi nejoblíbenější patří zejména možnost pobytu pro dítě zcela zdarma.

Léto na starém Dunaji

Jen šest stanic metra od centra Vídně si mohou zájemci zaplavat, zaplachtit a užívat si léta u vody na starém rameni Dunaje (Alte Donau).

Tento víkend proběhne nejfotogeničtější akce roku

 

Více než stovka programových vystoupení a zážitků pro fotografy začátečníky, poloprofesionály i celé rodiny, v jednom městě ve dvou dnech, to je Open-air FOTO festival.

Na proslulý Glastobury festival do Anglie!

Glastonbury je malé město, které se nachází jižně od Bristolu a 6 km od Piltonu, kde se každoročně koná proslulý světový hudební festival. První ročník festivalu byl již v roce 1970, den po smrti Jimiho Hendrixe a hned se dočkal světového uznání. Glastonbury se řadí mezi multižánrové festivaly, kde si na své přijdou fanoušci všech hudebních žánrů.

Strana 46 z 57