TRAVELNEWS.CZ

Styl

Konec dětskému pláči! Přístroj se speciálními zvuky utiší pláč vašich miminek!

Jediný přístroj na trhu, který utiší plačící dítě! Převratná novinka na českém trhu Sounds for Silence značky The First Years. Sounds for Silence přehrává unikátní tóny, které jsou podobné těm, jaké slyšíme z dělohy při ultrazvukovém vyšetření plodu. Přístroj je zajímavou možností jak ukonejšit novorozence nebo plačícího kojence.

Slovácko ve znamení bujarých oslav vína

krojovane deti foto archiv regionu slovackoTak jako si s Žateckem spojíme chmel nebo s jižními Čechami rybníky, napadne většinu z nás v souvislosti se Slováckem slovo víno. Pokud tento nápoj pijete výjimečně, může být pro vás fenomén vína příjemným průvodcem po tomto regionu, který nabízí i mnoho dalších lákadel. Jestliže patříte mezi ty, kteří kouzlu vína zcela propadli, budete zde jako v ráji. Vydejte se na Slovácko, jehož oblíbenost byla korunována přidělením titulu EDEN, představujícího evropskou turistickou destinaci nejvyšší kvality.

Úrazy si dovolenou neberou!

Jsou chvíle, které nám nepříjemně zkomplikují život. V důsledku úrazu pak zůstáváme v péči lékařů různě dlouhou dobu a doufáme, že následky budou co nejmenší.

Pozvánka: Festival Lávka River Stage

7787 01V úterý  proběhla vyprodaná premiéra festivalu Lávka River Stage, kterou sledovali z bezprostřední blízkosti návštěvníci klubu Lávka i stovky turistů přímo z Karlova mostu! Byla tak úspěšně zahájena kulturní událost letošního léta, která obohatí pražský noční život po celý srpen až do konce prázdnin

Prague Fashion Weekend se blíží

Letošní Prague Fashion Weekend přinese řadu novinek. Fashion stan, jak jej známe ze světových fashion weeků, bude umístěn přímo na Hradčanském náměstí u vstupu na Pražský hrad. Kolekce designérů budou kromě hlavního mola prezentovány také v prostoru FASHION SHOWROOMU. Svou účast na akci potvrdilo již více než dvacet českých módních designérů a značek!

Pozvánka: festival Mléko na talíři

O tom, že mléko a mléčné výrobky mají v kuchyni své nenahraditelné místo, se mohou přesvědčit návštěvníci festivalu Mléko na talíři www.mlekonataliri.cz. Festival se uskuteční ve vybraných restauracích od 6. do 26. srpna v Praze a nabídne tříchodová menu plná mléka. Ačkoli by se na první pohled mohlo zdát, že půjde o sladké pokrmy nebo mléčné koktejly, opak je pravdou. Sladké dezerty sice v nabídce restaurací nechybí, ale i milovníci masa a ryb si přijdou na své.

První charitativní křesílko v Praze ozdobí Libeňský zámeček

V Hlavním městě se objeví první designové charitativní křesílko. Právě v Praze totiž pokračuje letní projekt, který spojuje české výtvarné umění a děti v akutní sociální nouzi – Mladé umění pomáhá. Čeští umělci navrhli třicet křesílek, která mohou během prázdnin vidět lidé na různých místech republiky.

Nejlepší muzikálová představení na světě? No přece v Londýně!

Big Ben, Tower Bridge, Tower, Katedrála Sv. Pavla nebo Westminster Abbey. To jsou londýnské pamětihodnosti, které si nenechá ujít žádný návštěvník města nad Temží. Často se však zapomíná na jinou neobyčejnou „atrakci“, která je k vidění pouze na dvou místech na světě: v londýnské čtvrti West End a na newyorské Broadwayi.

Všichni, kdo rádi volný pád, slunce a bikini, si nezapomeňte poznamenat toto datum!

3.- 4. srpna 2012 proběhne v hřiměždickém lomu nedaleko Příbrami již 13. ročník mistrovství republiky ve skocích do vody. HIGH JUMP není pouze adrenalinový sportovní zážitek. Během těchto dvou horkých prázdninových dnů zažijete trochu více vzrušení ve spojení s hudbou a vychytávkami než na kdejakém hudebním festivalu.

Strana 50 z 57