TRAVELNEWS.CZ

Styl

Nike spustila registrace na další ročník We Run Prague!

wrp 2014Dokonalé léto potřebuje dokonalý plán. Letní měsíce utíkají mílovými kroky, a proto je potřeba držet s nimi krok a užít si je na maximum. Běžci budou mít letos možnost připravovat se prostřednictvím běžeckých tréninků, tematických běhů a dalších speciálních eventů pod vedením běžeckých trenérů Nike+ Run Clubu, tak aby si dokonale užili nejdelší dny v roce, bezchybné počasí i We Run Prague, kterým celá běžecká sezona vyvrcholí.

Mistrovství světa v míchání nealkoholických koktejlů

dvo 8067Barmani z celého světa navštíví o víkendu 21. – 22. června Prahu, aby se utkali o nejlepší koktejl ve čtvrtém ročníku Mistrovství světa v míchání nealkoholických koktejlů Mattoni Grand Drink 2014. Celkem 39 soutěžících představí své nové drinky v sobotním kole, nejlepších šest se probojuje do nedělní barmanské a hudební show a předvede své umění široké veřejnosti přímo na Václavském náměstí na Mattoni Koktejl Festivalu.

Tomas Slavik and Caty Curd are the new Four-cross World Champions

uci-4x-tomas-slavik photo-michael-marte-oo7b3334Saalfelden Leogang in Salzburger Land, Austria, June 14 th 2014 - The UCI Four-cross World Championships in Leogang were dominated this year by the sport's favorites. In the women's race, Anneke Beerten (NED) and Katy Curd (GBR) dueled themselves for the title, with the latter having the better end. Czech rider Tomas Slavik put himself in front of fellow countryman Michael Mechura to secure the gold medal.

Nový objev archeologů v Egyptě

8-1-photoNový hrob s devíti mumiemi objevili v Asuánu španělští archeologové! Hrobka patří k pozdnímu období ( 664 p.n. l. - 332 p.n.l. ) v historii starověkého Egypta. Archeologové na místě objevili dřevěnou rakev, v níž byly velmi zachovalé mumie, které patří do dynastie dvou vládnoucích rodin, které žily v dobách Střední a Staré říše právě poblíž  Asuánu.

Z Prahy do New Yorku za levnými nákupy i na muzikál

ny manhattan shoppingMuzikál na Broadwayi, Empire State Building, socha Svobody, slavná burza na Wall Street, ale také elektronika nebo oblečení světoznámých značek za super ceny. To všechno je New York - nejlidnatější město Spojených států, metropole zábavy, umění, módy a reklamy.

První cestovní kancelář letos ukončila svou činnost - CK CONTI s.r.o., která byla na trhu 24 let.

prima life makadi foto zdroj newtravelczCestovní kancelář nemá žádné klienty v zahraničí - pouze 2 ososby na Slovensku, které mají již pobyt uhrazen. Pojistka pokryje uzavřené cestovní smlouvy.

ALPSKÁ VODA SE SILOU KYSLÍKU ACTIVE O2

produkceNejčistší minerální voda z bavorských Alp, obohacená přírodním kyslíkem, v perfektním balení pro mobilní použití – ACTIVE O2 je nápoj pro všechny aktivity. Při procházkách nebo nakupování, při běhání nebo na kole, sportovci stejně jako ti, kdo preferují zdravý životní styl, vědí, že tělo potřebuje tu nejlepší vodu.

Potápění s válečnou historií v Egyptě

453222209 divingPokud jste dobrodruzi, nesmíte vynechat ponor k nejslavnějšímu vraku v Rudém moři, poblíž mořského národního parku Ras Mohammad v Egyptě. Jedná se o britskou nákladní loď Thistlegorm, která převážela vojenský materiál a byla potopena Němci v roce 1941.

Golf je in!

pga catalunya resort - stadium course - hole 11S rostoucí popularitou i u mladších ročníků ztrácí tento kdysi elitní sport image hry pro stárnoucí elegány. Lze to pozorovat především v golfových klubech a u hotelových nabídek, kombinujících golf a wellness.

Strana 44 z 57