Svět

Svět

Mauritius Island Workshop Prague

V Praze proběhlo v hotelu Augustine setkání a workshop, kde byly představeny krásy ostrovního státu v Indickém oceánu asi 900 km východně od Madagaskaru s tajemným názvem Mauritius.

Záchranné letenky Windjet

wizz-air-a320-200-lz-wza picm77-7780Cestující, kterých se krach týká, mohou rezervovat letenky od 1349 Kč + rezervační poplatek 216 Kč*. Wizz Air, největší nízkonákladová letecká společnost ve střední a východní Evropě, operující z 12 italských letišť, dnes přišel se záchrannými letenkami za 1349 Kč (+ rezervační poplatek 216 Kč) pro cestující postižené ukončením provozu letecké společnosti Windjet.

Thailand show 2012 - Moderní Thajsko jak ho neznáte

První veletrh thajského designu a lifestylu v České republice, Thailand show 2012, se uskuteční v Praze ve dnech 13. až 16. září v rámci veletrhu Tendence (areál Výstaviště Praha Holešovice). Na přehlídce thajských výrobků, které spojuje jedinečný design a precizní řemeslné zpracování za použití exotických materiálů a kvalitních surovin, se bude prezentovat více než 50 thajských firem.

Kyperské léto

Kdyby se náhodou v Česku ochladilo, věřte, že na Kypru tomu tak není. Tropické teploty jsou zde v letní sezóně skoro pravidlem, moře krásné, a ne náhodou opět kyperské pláže dostaly svou modrou vlajku, a Kypr se ocitl již posedmé na prvním místě jako země s nejlepší kvalitou vody na koupání v Evropě.

Novinky z Tuniska

Oficiální název státu, který se rozkládá na rozloze 163 610 km2, je Tuniská republika. Má téměř 10 milionů obyvatel, jejichž úředním jazykem je arabština a náboženstvím z 99% islám. Ve všech oblastech života v Tunisku je však výrazně patrný francouzský vliv. Vlastnostmi, které nejlépe vystihují mentalitu Tunisanů, jsou pohostinnost a srdečnost.

Dubai – královna vysokých věží

V poslední době se Dubai skloňuje zejména ve spojení se slovem krize. Využili jsme tedy této situace a vydali jsme se podívat, jak taková krize u šejků vypadá.

Za golfem do Tuniska

Říká se, že jakmile se v Tunisku otevře nové golfové hřiště, okamžitě je zařazeno do seznamu chráněných přírodních rezervací. Natolik je okolní příroda nádherná! Skutečně můžete tato golfová hřiště považovat za oázy nebo zahrady. Desítka golfových hřišť je citlivě zasazena do okolní krajiny, ve které, podle oblasti, převládají duby, eukalypty, stoleté olivové háje nebo datlové palmy.

Tunisko: Port El Kantaoui - Hotel Riu Imperial Marhaba a Golfové hřiště EL KANTAOUI GOLF CLUB

golfport2Nedávno zrekonstruovaný luxusní hotel je součástí známého řetězce RIU se nachází přímo na písčité pláži nedaleko známého luxusního jachtového přístavu Port El Kantaoui. Do přístavu se dostanete příjemnou procházkou podél moře.

Stále více Čechů vybírá letní dovolenou podle zázemí pro vodní zábavu

Češi si již zvykli trávit volný čas ve sportovně relaxačních komplexech a víkendové návštěvy aquaparků jsou na běžném programu mnoha českých rodin. Nyní tento trend hraje roli i při volbě letní dovolené.

Strana 34 z 35