Svět

Svět

Zima v luxusních horských rezortech i na pláži

Pro příznivce chladného období a sněhových radovánek jsme pečlivě vybrali luxusní horské rezorty , především pak z oblasti Francouzských a Švýcarských Alp, které jsou přímo situovány ve známých a vyhledávaných horských střediscích. Všechny vybrané rezorty jsou ve výborné dostupnosti těch nejlepších evropských sjezdovek všech úrovní a nabízejí patřičný komfort ubytování a služeb pro páry, jednotlivce i pro rodiny s dětmi.

České aerolinie mění koncepci létání do Baku

V prosinci České aerolinie zahájí vlastní operování do Baku, metropole Ázerbájdžánu. Mění tak stávající koncepci založenou pouze na code-share spolupráci se společností AZAL – Azerbaijan Airlines. První letoun do Baku České aerolinie vypraví v neděli 18. prosince.

Ostrov Prince Edwarda: dosud neobjevený golfový ráj

Ostrov prince Edwarda – jak už název napovídá je jedinou provincií Kanady, která se rozkládá celá na ostrově. Je to nejmenší provincie, má zároveň i nejméně obyvatel. Naopak hustota zalidnění je v této oblasti největší. Je také velmi oblíbený mezi turisty.

Karibu Keňa, aneb vítejte v Keni

Hory s ledovci a sněhem pokrytými vrcholky, přes údolí a široké travnaté pláně až po pouštní krajinu, tak rozmanitá je Keňa. Pobřeží lemují korálové útesy, dostupné nejen potápěčům, ale i těm, kteří rádi objevují krásy korálů a ryb jen se šnorchlem. Keňa je rájem pro všechny, kteří mají rádi přírodu i dobrodružství.

Čína - turistická destinace 3. tisíciletí

V souvislosti s politikou otevírání se světu – politicky, kulturně i ekonomicky se stále zvyšuje počet turistů, kteří cestují do a z Číny.  Svá slova velvyslanec Čínské lidové republiky v Praze  - J.E. panem YU Quingtai podpořil i čísly – podle údajů Čínské národní správy turistického ruchu vycestovalo z Číny 57 mil. osob, což činí 20% nárůst proti roku 2009.

Strana 35 z 35