TRAVELNEWS.CZ

Svět Svět Stále více Čechů vybírá letní dovolenou podle zázemí pro vodní zábavu

Stále více Čechů vybírá letní dovolenou podle zázemí pro vodní zábavu

aquapark-d220Češi si již zvykli trávit volný čas ve sportovně relaxačních komplexech a víkendové návštěvy aquaparků jsou na běžném programu mnoha českých rodin. Nyní tento trend hraje roli i při volbě letní dovolené.

„Kvalita zázemí pro vodní zábavu a relaxaci u mnoha Čechů stále více rozhoduje o volbě hotelu pro letní dovolenou,“ říká Tatiana Poláková, specialistka na letní dovolenou v Neckermann CK. „Právě proto jsme připravili přehlednou kolekci hotelů s tou nejlepší nabídkou vodních atrakcí pro děti i dospělé. Chtěli jsme tak usnadnit výběr těm, kteří preferují na dovolené právě tento typ aktivního odpočinku,“ dodává Tatiana Poláková.

Zbrusu nová nabídka nazvaná Aquamania zahrnuje hotely s výběrem akvaparků a vodní zábavy, která se stala u Čechů novým fenoménem. Tobogány, skluzavky a vodní atrakce všeho druhu jsou v poslední době oblíbené u všech věkových skupin. Téměř všechny hotely v důležitých dovolenkových destinacích proto také v rostoucí míře nabízejí nejrůznější vodní zábavu - tobogány, skluzavkové věže, cibulové klouzačky, divoké řeky nebo třeba bazény s umělými vlnami.

„Je to pochopitelné. Voda a zábava patří neodmyslitelně k sobě a léto k takovémuto povyražení prostě láká,“ říká Tatiana Poláková. „Je jasně vidět, že lidé již nevybírají dovolenou podle ceny, ale čím dál víc vyhledávají přidanou hodnotu podle svého gusta. A vodní zábava s odpočinkem jsou právě tou nejžádanější devizou,“ dodává.

aquapark