TRAVELNEWS.CZ

Svět Svět Za golfem do Tuniska

Za golfem do Tuniska

alt
Soutěž: vyhrajte s kávou Carte Noire
obalka
News image
News image
News image

Říká se, že jakmile se v Tunisku otevře nové golfové hřiště, okamžitě je zařazeno do seznamu chráněných přírodních rezervací. Natolik je okolní příroda nádherná! Skutečně můžete tato golfová hřiště považovat za oázy nebo zahrady. Desítka golfových hřišť je citlivě zasazena do okolní krajiny, ve které, podle oblasti, převládají duby, eukalypty, stoleté olivové háje nebo datlové palmy.

Tato golfová hřiště, projektována světově proslulými architekty jako je např. Američan Ronald Fream nebo Brit Martin Hawtree, jsou umístěna nedaleko hotelových komplexů, nabízejících individuální přístup a skvělý servis.

Nikdy nebývají příliš daleko od letiště a jsou proslulá estetickou dokonalostí, která často zakrývá technické překážky lákající amatéry, aby je překonali. Vybavení dostanete na místě a nejbližší hotely vždy zajistí dopravu.

Tři nová golfová hřiště vznikají v Nabel, Yasmin Hammamet a na Djerbě. Zde uvádíme popis stávajících golfových hřišť, možná se vám zachce zkusit štěstí na těch nejtěžších z nich:

Doporučujeme golfová hřiště:

The Residence, Kartágo

Nové hřiště postavené Robertem Trentem jr. je pojato jako komplex oddělených staveb dovolujících dokonale využít okolní přírodní podmínky.

Tato golfová dráha měří 6 405 metrů, má 72 par, 18 jamek, které vyžadují zručnost a přesnost. Pro odpočinek můžete využít luxusně zařízený Club House o rozloze 4 000 metrů čtverečních.

http://www.theresidence.com/

Hammamet Jasmine Golf

Jasmine Golf byl projektován architektem Ronaldem Freamem, lemuje ho nádherné údolí se skvělým středozemním klimatem. Vlnité trasy a zelené greeny se složitými přístupy dělají z této trasy neustálou výzvu hráčům.

Na pozadí vyprahlých kopců, které se vypínají v dálce, vypadají zelené greeny ještě rozkošněji. Trasa o délce 6.115 m, 18 jamek, 72 par. Škola: 9 jamek, 2.000 m.

www.golfyasmine.com

Hammamet Golf Citrus

Skutečný poklad, projektovaný architektem Ronaldem Freamem, tato golfová hřiště se rozprostírají v zeleném údolí a po nádherných kopcích v okolí Hammametu, ke kterým přiléhají dlouhé středomořské pláže. Tři trasy s velmi se lišící okolní krajinou, uprostřed olivových hájů nebo ve skutečném lese Vám zajistí neopakovatelné zážitky.

Les Oliviers (Olivovníky): délka trasy je 6.178 m,18 jamek, 72 par. La Foret (Les): délka trasy 6.175 m, 18 jamek 72 par. L‘Orangeraie (Pomerančový háj): 9 jamek,29 par. Škola 9 jamek, 1.221 m

www.golfcitrus.com

Golf d’El Kantaoui

Dvě skvělé trasy na břehu moře mezi stromy a květinami, v místě, kde je spousta zajíců a létajícího ptactva. Nádherný výhled.

Mořský golf (Sea golf): délka trasy: 6.127 m,18 jamek, 72 par. Panorama Golf: délka trasy 6.409 m, 18 jamek,72 par. Trasa na 27 jamek o délce 8.433m, 108 par

www.portelkantaoui.com

 

Další články...

Pondělí, 14. Květen 2012
Dnes má svátek Bonifác
Magazín

Speciál jen pro vás!

Partner magazínu