Čechy a Slovensko

Čechy a Slovensko

Červnový rodinný den ve Špindlu nabídne spoustu atrakcí pro děti, filmové hvězdy i večerní běžecký závod

lokyPlánujete s rodinou jarní výlet do přírody? Navštivte největší české horské středisko v Krkonoších. První červnovou sobotu se ve Špindlu uskuteční první ročník běžeckého závodu RAJEC Špindlerův Mlýn Night Run. Ten bude vyvrcholením rodinného dne s bohatým programem pro děti i dospělé. Těšit se můžete na spoustu soutěží, dětské atrakce, terénní tříkolky, Špindl Bike Park, první 3D letteringové hřiště, české olympioniky i herecké hvězdy chystaného filmového debutu Vojty Kotka.

Lázně Luhačovice připravili nový projekt LUHAČOVICE V TANCI

aPůvabné lázeňské městečko Luhačovice, díky bohaté nabídce kulturního vyžití, je právem považováno za kulturní a společenské centrum jihovýchodní Moravy. Ještě před otevřením nové lázeňské sezóny překvapí akciová společnost Lázně Luhačovice novým projektem LUHAČOVICE V TANCI, který bude probíhat ve dnech 26. - 29. 4. 2015. Informoval o tom Ing. Jiří Dědek, MBA, výkonný ředitel Lázní Luhačovice, a. s.

Květnové dětské odpoledne v českokrumlovském Depu: Hurá za medvědy!

00das-604x232Všemi generacemi hostů oblíbený hostinec Depo v podhradí českokrumlovského zámku v neděli 24. 5. od 15 do 18 hodin pořádá další z pravidelných akcí Depo dětem. Sraz účastníků je tentokrát na 2. zámeckém nádvoří odkud se v 15 hodin děti vydají na návštěvu medvědů, jejichž chov má na zámku v Českém Krumlově dlouhou historii – sahá až do 16. století.

Slovenské Tatry nabízejí celosezónní skipasy na příští sezónu za polovinu

09taterLyžařská střediska v Tatrách roztopila ceny a to doslova. Nejde přitom o žádný aprílový žert ale o vážnou nabídku pro všechny šikovné fanoušky lyžování, kteří si teď v dubnu můžou jen za cenu šestidenního skipasu koupit celosezónní skipas na novou zimní sezónu 2015/2016. Když si lyžaři od 1. 4. 2015 do 30. 4. 2015 předplatí celosezónní skipas za 49 EUR, získají nejlepší finální cenu a k tomu měsíc lyžování navíc.

Jarní očista v Podorlicku? Jak jinak než aktivně.

3d castolovice zverinec pavi jaro 2Zatímco na horách lyžaři sjíždí poslední sníh, v podhůří již zametly cyklostezky, na kterých se již prohání nadšení cyklisté i bruslaři. Oddejte se jarní euforii – pěkně rozhýbat tělo, pročistit organismus a načerpat energii uprostřed krásné jarní přírody, to nemá chybu! Obzvláště na jaře náš organismus lační po pohybu na čerstvém vzduchu, neboť mnozí z nás se probouzí doslova ze zimního spánku.

Tip: Víkend v Tatrách

dsc 0354Pokud máte rádi jak lyžování a procházky po horách, tak vodní radovánky a nechcete za nimi jezdit příliš daleko, vydejte se určitě do blízkých slovenských Tater. Kromě krásné horské přírody a perfektního turistického zázemí, vás Tatry lákají například na největší celoroční zábavní vodní park Gino Paradise Bešeňová.

Vojta Kotek natáčí ve Špindlerově Mlýně komedii Padesátka

vojta kotek hanku zachraovalDo konce týdne plánuje režisér Vojta Kotek dotočit veškeré venkovní scény pro svou chystanou celovečerní komedii Padesátka. V dubnu přijdou na řadu interiéry. Film podle scénáře Petra Kolečka se odehrává v zimě na horách, zejména ve Špindlerově Mlýně. Dnes natáčel štáb erotickou scénu Jakuba Prachaře nebo humorné sekvence s Hanou Vagnerovu či Lukášem Pavláskem.

Na Den Vltavy svezou Pražany zdarma gondoly, historický dvojstěžník, vyhlídkové lodě i přívozy

a7Tip na sobotu 21. března: Na Den Vltavy svezou Pražany zdarma gondoly, historický dvojstěžník, vyhlídkové lodě i přívozy.

V Nízkých Tatrách se bude o víkendu lyžovat v bikinách

650wd7mfogdqlpmjsmbnba m-njrzg4moq8s1rkzvlhnov-bub3o_lmayuChystáte se o víkendu na jarní lyžovačku do hor? Vydejte se k našim sousedům do Nízkých Tater. V Jasné vás čekají ideální sněhové podmínky, zábava na sněhu pro celou rodinu nebo například čtvrtý ročník oblíbeného závodu Bikini Skiing. Hromadný sjezd v bikinách se uskuteční pod Chopkem v sobotu 14. března a zúčastní se ho i známé české tváře.

Strana 48 z 60