Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko Slovenské Tatry nabízejí celosezónní skipasy na příští sezónu za polovinu

Slovenské Tatry nabízejí celosezónní skipasy na příští sezónu za polovinu

09tater

Lyžařská střediska v Tatrách roztopila ceny a to doslova. Nejde přitom o žádný aprílový žert ale o vážnou nabídku pro všechny šikovné fanoušky lyžování, kteří si teď v dubnu můžou jen za cenu šestidenního skipasu koupit celosezónní skipas na novou zimní sezónu 2015/2016. Když si lyžaři od 1. 4. 2015 do 30. 4. 2015 předplatí celosezónní skipas za 49 EUR, získají nejlepší finální cenu a k tomu měsíc lyžování navíc.

Od 1. Dubna 2015 se spouští v e-shopu www.gopass.sk exkluzivní předprodej celosezónního skipasu s názvem „Šikovná sezónka", se kterým mohou lyžaři lyžovat v tatranských střediscích Jasná Nízké Tatry (Chopok Sever a Chopok Jih), Štrbské pleso, Tatranská Lomnica a Starý Smokovec už v dubnu tohoto roku za předplacených 49 EUR. „Top nabídka produktu formou šikovného předplatného má i finální výhodnou cenu.

Klient lyžuje neomezeně už v dubnu. Když se rozhodne, že si chce prodloužit a užít svojí lyžovačku celou budoucí zimní sezónu za bezkonkurenční cenu, doplatí si do 31. 10. 2015 zbylých 150 EUR, a výrazně tak na lyžovačce ušetří. Namísto 400 EUR, tedy oficiální ceny pro zimní sezónu 2015/2016 za celosezónní skipas zakoupený na pokladně tak klient zaplatí v předprodeji v e-shopu jen 199 EUR. Což je například suma, kterou lyžaři zaplatí za 6 – denní skipas nebo pokud odlyžovali v našich střediscích 3 lyžařské víkendy," vysvětlil politiku nového produktu Michal Beňo, obchodní ředitel pro lanové dráhy, aquapark a GOPASS.

 

„Když bychom to rozměnili na drobné, tak jako příklad uvedeme, že náš nejlepší lyžař zaregistrovaný v lyžařské výzvě Ski Challenge, který během zimní sezóny 2014/2015 odlyžoval 90 dní za svojí lyžovačku, při stejném výkonu v budoucí zimní sezóně zaplatí se „Šikovnou sezónkou" jen 2,21 EUR za jeden den. Sledujeme světové trendy a inspirujeme se produkty, které jsou nejen v alpských ale celkově i evropských podmínkách jedinečné a klientovi v konečném výsledku šetří peníze," doplnil Michal Beňo.

Podrobně o novém produktu, jeho alternativních verzích v kombinacích skipasu s aquaparkem a všeobecných obchodních podmínkách na www.gopass.sk

Společnost Tatry mountain resorts, a.s. (TMR)

je top subjektem v oblasti cestovního ruchu ve střední a východní Evropě, který vlastní a provozuje atraktivní horská střediska a hotely. V Nízkých Tatrách TMR vlastní a provozuje středisko Jasná Nízke Tatry a hotely Wellness hotel Grand Jasná, Boutique Hotel Tri studničky, Chalets Jasná De Luxe, Hotel Srdiečko a Hotel Rotunda. TMR je zároveň vlastníkem Aquaparku Tatralandia. Jedná se o největší slovenský aquapark s celoročním provozem, který nabízí kromě vodní zábavy i Tropical Paradise – speciální tropickou halu s mořskou vodou i zábavu ve Fun Parku a ubytování v bungalovech a apartmánech Holiday Village Tatralandia.

Ve Vysokých Tatrách TMR vlastní a provozuje středisko Vysoké Tatry s horskými lokalitami Tatranská Lomnica, Starý Smokovec a lokalitu Štrbské Pleso, které TMR spoluprovozuje. Ve Vysokých Tatrách TMR tiež vlastní hotely Grandhotel Praha Tatranská Lomnica, Grandhotel Starý Smokovec a Hotel FIS Štrbské Pleso. TMR též vlastní 19% ve společnosti Melida, a.s., která si pronajímá a provozuje středisko Špindlerův Mlýn v České republice. V Polsku TMR vlastní středisko Szczyrk. TMR též vlastní a pronajímá třetím stranám hotely Slovakia, Kosodrevina, Liptov, Ski&Fun Záhradky a Bungalovy. Do konce roku 2014 se proinvestovalo do rozvoje a modernizace středisek TMR téměř 200 mil. EUR. Akcie TMR jsou obchodované na třech evropských burzách v Bratislavě, Praze a ve Varšavě.