Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko Květnové dětské odpoledne v českokrumlovském Depu: Hurá za medvědy!

Květnové dětské odpoledne v českokrumlovském Depu: Hurá za medvědy!

00das-604x232

Všemi generacemi hostů oblíbený hostinec Depo v podhradí českokrumlovského zámku v neděli 24. 5. od 15 do 18 hodin pořádá další z pravidelných akcí Depo dětem. Sraz účastníků je tentokrát na 2. zámeckém nádvoří odkud se v 15 hodin děti vydají na návštěvu medvědů, jejichž chov má na zámku v Českém Krumlově dlouhou historii – sahá až do 16. století.

Od 15.45 v Depu děti čeká pečení slaných štrůdlů pod vedením přívětivého pana šéfkuchaře a od 16.30 si mohou z vaty vyrobit svého medvídka. Připravena je i speciální medvědí stezka v přilehlém parčíku. Rodiče si mezitím mohou v klidu vychutnávat speciality české kuchyně ze zdejšího menu. Vstup na nedělní Depo dětem je zdarma!

Hostinec Depo v Českém Krumlově byl otevřen v dubnu 2014. Zážitek z posezení ve stylovém interiéru korunuje idylický výhled do zrenovovaného parku u českokrumlovského zámku. S letní terasou sousedí bezpečné dětské hřiště, vybavené atraktivními hracími prvky. Depo zkrátka patří k podnikům, kde jsou děti vítanými a ctěnými hosty, při návštěvě Českého Krumlova určitě stojí za to sem zavítat.