Wellness Wellness Tip na vánoční dárek: výlet do lázní Bohdaneč

Tip na vánoční dárek: výlet do lázní Bohdaneč

obrazek 174Finskou saunu, masáže, parní lázeň, vířivku, aromaterapii a mnoho dalších procedur pro zdraví, relax a dobrou kondici nabízí Wellness centrum v objektu Léčebných lázní Bohdaneč. Všechny procedury, které návštěvníci v tomto Wellness centru najdou, využívají ryzí alkalické minerálky, která je pro zdejší lázně typická.

V příjemném interiéru laděném do čistých pastelových barev a vybaveném moderními technologiemi umějí dokonce každému z návštěvníků relaxační nebo ozdravný program „ušít na míru“.

Vynikající specialisté vám pomohou nejen při léčbě pohybového aparátu s orientací na zánětlivá revmatologická onemocnění, artrózu, vertebrogenní syndromy a Bechtěrevovu nemoc, ale i při léčbě dlouhodobých potíží, předoperačních i pooperačních stavech a poúrazové rehabilitaci. Velmi dobrého jména dosáhly bohdanečské léčebné lázně v oblasti rehabilitace totálních endoprotéz.

Široká nabídka léčebných procedur, masáží, zábalů a léčebných, relaxačních pobytů vás přesvědčí o správné volbě.

Doporučujeme:

Bohdanečský víkend

Cílem tohoto oblíbeného programu je poskytnout v relativně krátkém čase odpočinek, dodat novou energii a dobrou náladu. Kombinace volnočasových aktivit a našich oblíbených procedur je zárukou, že se k nám na víkend budete znovu vracet.

Strava

Polopenze s možností dokoupení plné penze za 140 Kč/den

Pobyt začíná večeří a končí snídaní.

Při nástupu v neděli, pondělí nebo úterý nabízíme 10 % slevu na celý pobyt.

V den příjezdu je pokoj připraven po 16.00 hod.

V den odjezdu je nutné uvolnit pokoj do 12.00 hod.

Léčebný program (5 procedur)

1 x Perličková nebo vířivá koupel s přísadou bylinného oleje + suchý zábal
1 x Klasická masáž částečná
1 x Koré – solná jeskyně
1 x Finská sauna nebo whirlpool
1 x Whirlpool
Volný vstup do bazénu po celou dobu pobytu - rehabilitační plavání (ve vyhrazených hodinách pro veřejnost).

Cena je uvedena včetně DPH, zahrnuje 2 x ubytování, 2 x polopenzi a léčebný program. Nezahrnuje lázeňský poplatek ve výši 15,- Kč/os. a noc.

1/2 = 1 osoba ve dvoulůžkovém pokoji, 1/1 = 1 osoba v jednolůžkovém pokoji

Délka pobytu: 2 noci

Historie lázní:

Lázně byly založeny v roce 1896 dr. Janem Veselým po objevení rozsáhlých slatinných lokalit v okolí města. V lázních se léčí především nemoci pohybového ústrojí a cév, celková kapacita je 550 lůžek. Hlavním léčebným prostředkem je přírodní slatina, rehabilitace, koupele, masáže a vodoléčba. Lázeňské domy a sanatoria jsou situovány poblíž náměstí a tvoří komplex spojený kolonádami s významným dílem českého kubismu -  lázeňský pavilon Josefa Gočára. V lázeňském parku vyvěrá z hloubky 347 m alkalický artézský pramen.
Lázeňský statut byl městu udělen v roce 1963 a v roce 1981 byl jeho název změněn na Lázně Bohdaneč.

obrazek 175