Styl Styl Oslavy Jameson St. Patrick´s Live Celebrations

Oslavy Jameson St. Patrick´s Live Celebrations

jzone
jzone

Irské oslavy svátku Svatého Patrika dávno překročily hranice své vlasti. S nadšením se k nim připojují lidé po celém světě. Vše co je Irské, má zkrátka 17. března zelenou. Své poselství tak šíří vlastenečtí Irové do všech koutů Země – živým příkladem je ryze Irská značka Jameson, která už tradice své vlasti rozšířila prakticky do celého světa. I Praha se v letošním roce zapojí do celosvětových oslav Jameson St. Patrick´s Live Celebrations v JAMESON ZONE v Praze v Dlouhé ulici.

A stejně jako loni, kdy nebylo v pražském Roxy klubu k hnutí, rozjede se český mejdan v Irském stylu – na ulici i v klubu. Hlavní pódium Jameson St. Patrick´s Live Celebrations vyroste na Svatého Patrika v Dublinu, zelená vlna se ale rozleje například také v indické Bombaji, v Dubaji ve Spojených arabských emirátech, bulharském hlavním městě Sofii a v samém srdci Evropy - v Praze.

"Naší vizí je připravit milovníkům irské whiskey Jameson perfektní party, aby si den sv. Patrika opravdu užili," říká Howard Southern, mezinárodní marketingový ředitel Irish Distillers Pernod Ricard.

Hlavním hostem scény v Roxy klubu bude opět skupina Tata Bojs, která v Dlouhé ulici odehraje tradiční jarní koncert, atmosféru dotvoří desítky špičkových DJs.

A protože 17. březen je skutečně velkým dnem pro všechny Iry, ke svým tradicím se hrdě přihlásí i lahev irské whiskey Jameson, která pro tuto příležitost oblékne speciální etiketu z dílny Davida A. Smith. Světoznámému návrháři se na etiketě podařilo zachytit slavnostní náladu v tradiční zelené, která je pro sv. Patrika i pro značku Jameson charakteristická.

Jestli se i Vy chystáte obléci na sv. Patrika do zeleného, záleží čistě na vás, každopádně ale v sobě můžete v tento den zkusit probudit dřímajícího Ira a přijít oslavit starodávný svátek na svěží moderní party!

Začínáme 16. března v pražském Roxy, takže 17. březen přivítáme o půlnoci a vychutnáme si ho již od prvních minut.

JAMESON ZONE V DLOUHÉ – oslavy Jameson St. Patrick´s Live Celebrations

Místo akce: klub Roxy, Dlouhá ulice, Praha 2

Datum akce: v sobotu 16. března, 2013

Hlavní aktér: TATA BOJS

Předprodej vstupenek: ticketpro.cz – cena vstupenek 180,- kč