Styl Styl Marta Jandová s přítelem a psy na dovolené v Tatrách

Marta Jandová s přítelem a psy na dovolené v Tatrách

Zpěvačka a nyní i seriálová herečka Marta Jandová si našla čas a vyrazila na pořádnou odpočinkovou dovolenou do hor. Dala přednost před alpskými středisky a dorazila s pejsky a partnerem Mírou do Jasné v Nízkých Tatrách.

„Možná tomu nebudete věřit, ale v Tatrách jsem nikdy nebyla, byla jsem z toho zde ale velice mile překvapená, moc hezky se zde o nás starali a parádně jsme si zde odpočinuli,“ prozrazuje Marta, která byla kdysi vášnivou lyžařkou, ale prý nyní spíše vyhledává snowboard.

„Jezdím na snowboardu, asi tak od 19 let, do té doby jsem jen lyžovala, teď provozuji oboje, ale do Tater jsem si vzala jen prkno, vyzkoušeli jsme si propojení severní a jižní strany Chopku, novou kabinkovou lanovkou jsme se vyvezli až na vrchol, moc jsem si to užila,“ míní Jandová,

Marta přijela do Tater se svými pejsky.

„Ve Třech studničkách  nám umožnili mít s sebou pejsky, tak jsem byla moc ráda, že mohou s námi, byli neuvěřitelně hodní, chodili jsme na procházky, tak jsme byli spokojení všichni, moc se mi líbil hlavně krb v lobby baru, pohled do krbu a ohně mě totiž neuvěřitelně uklidňuje,“ míní Jandová.

Zpěvačka si užila i wellness a svoje tělo hýčkala ve relax zóně, ale i ve venkovní vířivce. Po jízdě na prkně si v baru u sjezdovky dala nejen čokoládu se šlehačkou, ale i skleničku šampaňského.

„Mám ráda přírodu, ale ne zas tak, abych musela objímat stromy, jsem spíš městský člověk, ale do přírody, na hory a na různé kopečky ráda vyrazím, mám ráda, že  v Česku je reliéf hodně rozmanitý, že to třeba není jen placka, ale i kopečky,“  míní.

„Kdysi jsem v létě trávila čas s kamarádkou v chaloupce její babičky v Krkonoších, pamatuji si, že jsme se myly u studánky a byly v malé komůrce je to moc hezká vzpomínka,“

Na Martu čekají ale i náročné pracovní povinnosti. „Znovu se vrací Hamlet, v němž mám roli, navíc každých 14 dní na pár dní jezdím do Berlína, kde s klukama s kapely připravujeme novou desku a chystá se natáčení dalších dílů seriálu Gympl, ale i přesto si najdu vždy pár dní a s přítelem vyrážíme na nějaké minidovolené, ať třeba po Evropě, nebo jen v Česku,“

Marta si v březnu si splní svůj velký sen na pár týdnů se chystáme do Austrálie