Styl Styl Marie Retková předvedla senzační jízdu na lyžích v Herlíkovicích

Marie Retková předvedla senzační jízdu na lyžích v Herlíkovicích

retkovamarie1
retkovamarie2

Oblíbená moderátorka a hlasatelka Marie Retková je nejen nadšenou sportovkyní, která se  zúčastnila několika tenisových turnajů, ale „doma“ je i na lyžích, jak ukázala v rámci programu seniorská středa, kterou aktivně strávila ve skiareálu Herlíkovice. Přinášíme našim čtenářům krátký rozhovor se sportovně založenou a půvabnou Marií Retkovou.

Marie, jak dlouho lyžujete?

MR: „Asi od 10 let jako všichni v rámci lyžařských kurzů. Jeden z prvních zážitků na horách mám s bráchou a maminkou, která bohužel měla ještě lyže se zobáčkem a volnou patou. Umíte si představit jak to dopadlo… Zadek jí hrál všemi barvami, převládala fialová. Jinak jsme jako Pražáci lyžovali  v Šárce.

Co vás přivedlo na svahy Herlíkovic?

MR: „Myslela jsem si, že když není v Praze sníh a depresivně prší, nebude nic ani na horách. Takže když jsem dostala pozvání jet do Herlíkovic zalyžovat si a navíc skibusem, byla jsem  rozpačitá. Ale nakonec jsme zjistila, že podmínky jsou na kopcích ideální, neprší a chvilkami vysvitlo i sluníčko. Sníh je však převážně technický.Cesta skibusem mě poskytla čas na dopsání a kafe. V půl 9 jsem byla včas na svahu a další super věc pro starší 55 let je sleva 50% na denní skipas pod názvem Senior Snowhill Skipas. Nabídka skiareálu rozvičit se s profesionálním fyzioterapeutem Pavlem dle jeho desatera byla opravdu pecka.

 

Myslíte si, že Senior Snowhill Skipas naláká do areálů více seniorů?

MR: Určitě, je to výhodné vyrazit například s vnoučaty, využít slevu a třeba dětský park, kde je možné nechat vnoučky pod odborným dohledem a výukou. Pěkný výlet skibusem za pěkné peníze. Co víc si přát?

Senior Snowhill Skipas - 50% sleva - každou středu

Vzhledem k vzrůstající aktivitě lidí po padesátce nabízíme speciální permanentku pod názvem SENIOR SNOWHILL SKIPAS, který zároveň propaguje lyžování seniorů. Jak začít lyžovat v pokročilejším věku radil v loňské sezoně zpěvákovi Milanovi Drobnému tým profesionálů. Druhou tváří projektu a již ostřílenou lyžařkou se stává oblíbená televizní moderátorka Marie Retková. Senior Snowhill Skipas je možné zakoupit ve všech areálech Snowhillu s 50% slevou oproti klasickému dennímu skipasu. Sleva platí každou středu a mohou ji uplatnit všichni nad 55 let včetně. Stačí se u pokladny prokázat průkazem totožnosti potvrzující požadovanou věkovou hranici.

Podrobnější informace o všech skiareálech Snowhill a konkrétní ceníky včetně aktualit o stavu sjezdovek, počasí nebo akcích naleznete na www.snowhill.cz.