Svět Svět Za přírodními krásami Malajsie a kulturní rozmanitostí Indonésie

Za přírodními krásami Malajsie a kulturní rozmanitostí Indonésie

nirwana bali indonesia 2

Chcete si dopřát exotickou dovolenou, ale nemůžete se rozhodnout, která destinace by pro vás byla ta pravá? Vydejte se po stopách jednoho z nejoblíbenějších zájezdů po Malajsii a Indonésii a dozvíte se o těchto dvou zemích vše, co je pro vaše rozhodnutí podstatné. Stačí se zúčastnit další z cyklu cestovatelských přednášek, které pořádá cestovní kancelář China Tours, specialista na poznávací zájezdy do celé Asie.

Přednáška zkušeného cestovatele a průvodce Lubomíra Vacka, který má k těmto zemím velmi blízko a již jimi provedl řadu Čechů, vás seznámí s historickou a přírodní krásou Malajského poloostrova, ale také s kulturní rozmanitostí indonéských ostrovů Jáva a Bali. Vyprávění doprovázené jeho vlastními fotografiemi z cest bude doplněno o praktické rady, tipy a specifika, které se vám při cestování do těchto zemí mohou hodit.

Jednotlivé země z nabídky China Tours návštěvníkům představují její zkušení pracovníci. Přednášky se konají v prostorách cestovní kanceláře a je třeba se na ně předem přihlásit e-mailem na adrese Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo telefonicky na čísle 222 958 203–4. Vstup na přednášky je zdarma.

21. 4. 2015, 18:30 – Malajsie a Indonésie (Lubomír Vacek)

CK China Tours, Vítězné náměstí 577/2, Praha 6 – Dejvice