Svět Svět Tunisko: Le Kef

Tunisko: Le Kef

tabarka-211

Jako důsledek akce „Identifikace volných prostor na trhu v severozápadní oblasti Tuniska“, která odstartovala v listopadu 2011, německá GIZ (Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit) uspořádala pracovní setkání pod  názvem „ Rozvoj kulturní turistiky a ochrana kulturního dědictví v oblasti Le Kef“.

 

Ve spolupráci s německým Ministerstvem ekonomického rozvoje GIZ jako svůj hlavní cíl vidí podporu propagace podnikání svojí intervencí a inovaci struktur podpory propagace v těchto oblastech.

GIZ je zodpovědný za sledování, zda jsou plněny doporučené postupy z tohoto prvního pracovního setkání. Dle Mohameda Ben Achma, Expert Juniora z GIZ, identifikace zla a jeho náprava nemohou být svěřeny nikomu přicházejícímu zvenku, nikomu, kdo se nemůže v žádném případě i přes svou odbornost ztotožnit s problémy dané oblasti, ale pouze obyvatelům žijícím v tomto regionu. Oni sami musí představit své vlastní vidění stávajících problémů a navrhnout jejich řešení v krátko i dlouhodobém termínu.

Díky tomuto humanistickému vývoji budoucnost nemůže být jiná než lepší.