Svět Svět Dovolená na míru nestojí statisíce

Dovolená na míru nestojí statisíce

01 nwave_galapagos_still

Plánujete dovolenou a trávíte hodiny vyhledáváním a zjišťováním informací? Nemáte se s kým poradit? Vyhoďte katalogy, stále stejné programy zájezdů a cestujte autentičtěji. Originální dovolenou si nechte vytvořit zkušenými cestovateli podle vašich představ na míru. A levněji než v cestovní kanceláři a s většími zážitky!

Ať už jste zkušený světoběžník nebo začátečník, nechte se překvapit dalšími možnostmi a radami zkušenějších kolegů a povyšte tak dovolenou na neopakovatelný zážitek. 

„Není nad to ušít si cestu přímo na tělo, podle svých preferencí a vypravit se do zahraničí individuálně - to jsou potom ty pravé a jedinečné zážitky,“ říká Omar Jamaein, cestovatel a zakladatel portálu TravelPlanner.cz.

Cestovní poradenství neboli cestovní „tailor made“ není přepych. Zkušený konzultant vám pomůže naplnit a především zařídit vaše představy, aniž by to zruinovalo váš účet. Cesta vyjde naopak levněji než v cestovní kanceláři. 

A co můžete od takové služby očekávat? Ať už pro vaši rodinnou dovolenou nebo i firmu zajistí letenky a ubytování, očkování, víza, pojištění, vybavení na cestu nebo prověří bezpečnostní situaci. Bez jakékoliv provize. Vaše dovolená může mít jakoukoliv podobu. Od náročných expedicí po pohodový relax na pláži. Od exotiky po Evropu. Jediným omezením je vaše fantazie. Nemusíte se ani obávat, že s vámi nebude na místě delegát, díky síti kontaktů lze zajistit prověřeného místního průvodce.

S podrobným plánem a okolnostmi kolem cesty vám konzultant poradí pouze za minimální poplatek v rámci komplexního cestovního poradenství, který dovolenou výrazně neprodraží. Tu nejlepší dovolenou díky vaší představě naplánuje, zařídí a ještě vám připraví osobního tištěného průvodce na cestu. Už nebudete muset ztrácet čas u počítače nebo s katalogy. Navíc bude váš tailor made k dispozici na telefonu po celou dobu vaší cesty. Teď už zbývá jen popřát šťastnou cestu.