Styl Styl Nejlepší muzikálová představení na světě? No přece v Londýně!

Nejlepší muzikálová představení na světě? No přece v Londýně!

londyn7Big Ben, Tower Bridge, Tower, Katedrála Sv. Pavla nebo Westminster Abbey. To jsou londýnské pamětihodnosti, které si nenechá ujít žádný návštěvník města nad Temží. Často se však zapomíná na jinou neobyčejnou „atrakci“, která je k vidění pouze na dvou místech na světě: v londýnské čtvrti West End a na newyorské Broadwayi.

Jedná se o úchvatná muzikálová představení, která svou kvalitou, výkony herců a neuvěřitelně nákladou produkcí předčí jakoukoliv konkurenci kdekoliv na světě.

Novým přírůstkem na londýnské muzikálové scéně je představení Let It Be, složené z těch největších hitů nejúspěšnější hudební skupiny všech dob, Beatles. Příběh čtyř „brouků“ z Liverpoolu o jejich cestě ke slávě a úspěchu, stejně jako jejich následném uměleckém i osobním rozchodu je postaven na písních jako She loves you, Yesterday, Hey Jude, All you need is love nebo Hard day´s night.

Show má premiéru 14. září 2012 v Prince of Wales Theatre a hraje se každý den. Ovšem budete si muset pospíšit. Počet představení je omezený a hraje se jen do ledna příštího roku. Muzikál Let It Be je nejen poctou legendární skupině, ale také oslavou 50 výročí od vydání prvního singlu Beatles Love Me Do.

Vstupenky na muzikálové show v Londýně nepatří k nejlevnějším. Nemusíte ovšem zoufat, ani pokud máte omezený rozpočet. Existuje řada prodejních míst v Londýně, kde seženete vstupenky za polovinu jejich původní ceny. Jedná se vždy o nevyprodaná představení konaná tentýž den.

london ben