Evropa Evropa Grado: ráj všech golfistů

Grado: ráj všech golfistů

gc grado sunset above 12th island green
gc grado aerial

Mistrovské hřiště Grado Golf Club měří něco málo přes 6000 metrů a má par 72. Je známé zejména pro svou fantastickou první jamku. Tento par 3 s ostrovním grínem velmi nápadně připomíná sedmnáctku na TPC Sawgrass na Floridě a vysloužil hřišti lichotivou přezdívku „evropské Sawgrass“ od předního britského časopisu Today´s Golfer. Hřiště bylo otevřeno v roce 1996 a vymodelováno dle návrhu benátského rodáka architekta Marca Croze.

Grado, proslulé evropské přímořské letovisko a nezapomenutelná turistická oblast. Významné letovisko už z dob Rakouska–Uherska a jedno z prvních, kde vlastnili některé hotely i Češi. Ať už se jedná o nepřebernou nabídku ubytovacích kapacit, sportovišť , nebo nočního života, nemůžete se splést, pokud se Grado stane místem jednoznačné volby Vaší dovolené.

Golf pro náročné hráče

A právě tady najdete Golf Club Grado. Jedná se o nejmodernější resort na severním pobřeží Jadranského moře. Z jedné strany ho obklopuje laguna a z druhé moře. Díky mírnému klima je otevřeno po celý rok. Ke hře vybízí 18-ti jamkové mistrovské hřiště a jedno 9-ti jamkové, které je vhodné na trénink.

Hřiště má kvalitní tréninkové zázemí, proshop a výbornou vlastní restauraci s místní kuchyní.

Cena fee od: 60 EUR (1 590 Kč)

Rodinná dovolená pro golfisty i požitkáře

Pro ty, kteří preferují rodinnou a golfovou dovolenou odděleně, je tu nabídka dlouhého víkendu, která zahrnuje dvě kola golfu na mistrovském hřišti Grado, ubytování na tři noci včetně snídaně v Marina Suites s výhledem na soukromý přístav, večeři ve vyhlášené restauraci Al Casone a pronájem jízdního kola na dva dny k prozkoumání krás ostrova.

Nejen rodinám pak nabízí Golf Club Grado týdenní letní pobyt na sedm nocí včetně snídaně v Marina Suites, čtyřikrát golf na Gradu, večeři v restauraci Al Casone, pronájem kola na pět dní a výlet lodí lagunou Grado.

Obě výše zmíněné nabídky jsou platné od 1. května do 30. listopadu 2012 a cena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji začíná na 275 Euro za dlouhý víkend a 585 Euro za týdenní pobyt.

Kromě ubytování v Marina Suites jsou na Gradu k dispozici moderní, prostorné a plně vybavené bungalovy nacházející se v krásném prostředí piniového háje. Bungalovy poskytují rodinám více soukromí i prostoru než hotelové pokoje včetně soukromé předzahrádky a krytého parkovacího stání, to vše jen pět minut chůze od moře.

Majitel Golf Clubu Grado a prázdninového klubu Tenuta Primero Ivan Marzola řekl: „Všímáme si, že stále více našich klientů, a zejména pak těch s rodinami, má zájem věnovat se kromě golfu i jiným aktivitám, které nabízí Grado a okolí. Proto jsme pro rok 2012 připravili dvě speciální nabídky pro ty, kteří chtějí hrát golf a zároveň se dostatečně věnovat rodině.“

Více informací na www.tenuta-primero.com.

Zdroj foto: Lukáš Pelech

http://www.lukaspelech.com/