TRAVELNEWS.CZ

Wellness Wellness Užijte si s dětmi jarní prázdniny plné her

Užijte si s dětmi jarní prázdniny plné her

0dskxslppymwu19mrairgzxqlzyhdwtermws arbzjx9wdyhjrnnu_-sgdslng3gjqqz7ja

Říkáte si, jak děti zabavíte v průběhu týdenního volna? Co takhle vyrazit za teplem, mořem a zábavou? Přijďte si užít karibskou oázu v čestlickém Aquapalace Praha plnou vodních radovánek i pravého mořského vlnobití, a navíc s bohatým animačním programem, který zabaví ratolesti v každém věku.

show, nebo Kája s Bambuláčkem, kteří osloví i ty nejmenší návštěvníky.

Podvodní virtuální realita

V Čechách ojedinělou zábavu pro všechny věkové kategorie přináší i VR herna přímo pod vodní hladinou a virtuální realita na tobogánu s vesmírnou tematikou. Pravou karibskou atmosféru pak připomene Palác pokladů s mořským vlnobitím a pirátskou lodí. Adrenalin nabídne Divoká řeka, která je se svými 250 metry nejdelším tobogánem v ČR.

Zábava i pro rodiče

V případě, že si budete chtít dopřát chvilku o samotě, můžete děti svěřit do péče místních animátorů a vybrat si z některých ozdravovacích nebo zkrášlovacích procedur ve Spa & Wellness. Dokonalý odpočinek nabídne také největší Saunový svět v České republice. V Saunovém světě Aquapalace Praha na návštěvníky

čeká 14 saun a prohříváren. Prostor je rozdělen na klasické finské sauny, římské lázně a venkovní část s vířivkou a ochlazovnou. Více informací o Aquapalace Praha nabídnou stránky www.aquapalace.cz.