TRAVELNEWS.CZ

Wellness

Dietolog Stefan Egger: Změňte na podzim svůj jídelníček a zhubnete!

1280x482s„Podzimní příroda má neskutečnou sílu a je prokázáno, že pokud se jí řídíte i na svém talíři, v toto roční období dokážete se svým tělem udělat divy, jaké se vám jindy přes rok nepodaří,“, říká šéfkuchař a dietolog Stefan Egger z rakouského střediska Theresa, kde pořádá pravidelné kurzy zdravého vaření podle přírody, které si už oblíbili také Češi.

Objevte 27 přírodních tobogánů uprostřed tropického pralesa

wpf4uce9qchxcw87r3guxtb7mpsqudvlg1zt1frkh1lkuwbjfx3b-topfdngtyi y0gus20Severní pobřeží Dominikánské republiky je rájem pro dobrodruhy a milovníky přírody. Hlavní atrakci regionu – přírodní rezervaci Damajagua najdeme v tropickém pralese nedaleko města Puerto Plata. 

Odpočiňte si v termálním koupališti Velký Meder

rekreacni bazenKoupaliště THERMAL CORVINUS ve Velkém Mederu na Slovensku, vzdálené 65 km od Bratislavy, se nachází na okraji města u krásného stohektarového lesoparku. Termální voda vyvěrá ze dvou pramenů a má blahodárné účinky na pohybový aparát. Užijí si zde milovníci atrakcí, sportovci i rodiče s dětmi.

Wellness & spa v Dominikánské republice

punta cana maseDominikánská republika nabízí celou řadu možností pro ideální wellness dovolenou. Zdejší hotely kombinují relaxační, kulturní, sportovní a gastronomické programy s cílem nabídnout klientům netradiční zážitky. Společnost Ocean Adventures nyní přichází s unikátním konceptem „Ocean Spa Doctor Fish“, kterému portál TripAdvisor udělil „Certifikát Excelence 2014“.

Babí léto na horách – zážitky pro všechny smysly

1160577597Obklopit se horami a lesy a ponořit se do barev podzimu. Načerpat novou energii v pestré hře barev přírody. Nechat se unášet na vlnách vyhřívaného jezerního koupaliště. To je pravá radost ze života.

Masáže v I AM FIT

Kombinací více kvalitních a velmi účinných technik jimiž jsou Dornova metoda, Bowenova tlaková masáž a Kraniosakrální terapie lze dosáhnout výrazného zlepšení, a ve většině případů i zbavení se těchto život znepříjemňujících stavů.

Z vrcholu na vrchol - za požitky z lyžování v salcburském Gasteinském údolí

hotel_gastein_alpentherme1

Rozlehlá velkoplošná lyžařská oblast s terény pro každý vkus a náladu uspokojí každého lyžaře a snowboardistu. Čekají na ně svahy hlubokým sněhem, dlouhé sjezdové tratě i svahy s boulemi. Kolem 50 nejmodernějších lanovek a přes 220 kilometrů perfektně upravených sjezdových tratí vytvářejí z Gasteinského údolí jednu z nejatraktivnějších oblastí zimních sportů v Rakousku.

Užijte si koupání a oslavte s námi svátek zamilovaných relaxací

pool_aquapalace_praha-122909614244374

14. února je den svatého Valentýna, svátek zamilovaných a v AQUAPALACE PRAHA jsme si pro Vás připravili několik dárků. V aquaparku vás čeká Valentýnský týden, při kterém mají všechny slečny, dámy a ženy vstup do Saun pouze za 1 Kč. V sobotu 16. 2. 2013 od 19 hodin proběhne ve Vodním světě Valentýnská párty s koupáním, čokoládovou fontánou, masážemi zdarma a soutěžemi o hodnotné ceny.

Zimní wellness: zkraťte si čekání na jaro!

Nepatříte mezi fanoušky ledu a sněhu, ze zimních radovánek se obvykle neradujete a do jara doslova odpočítáváte každý den? Zkraťte si zimu a zajeďte na pár dní do lázní.  

Strana 6 z 8