Wellness

Máte cukrovku? Pomůžou vám Karlovy Vary

n6za9-titvx9ayugglgsmm45gjwfwnayyfvruotrzkloxjzofnilmdtr m1adwr5fqmwhwsJak nelehký je život s cukrovkou, vědí nejlépe jen sami cukrovkáři a jejich rodiny. Diabetes (cukrovka) je závažné onemocnění, které se nedá vyléčit. Neznamená to však, že pacienti nemůžou svůj stav zlepšit. K dispozici je jim téměř 200 let ověřený koncept doktora Hufelanda, který již v roce 1815 doporučoval karlovarské lázně pro léčení úplavice cukrové, což je odborný název této choroby. Dokud nebyl ve dvacátých letech minulého století objeven inzulín, diabetici se ani jiným způsobem léčit nemohli.

Růžová tajemství Marie Terezie

img 0541Plánujete víkend do hlavního města našich slovenských sousedů, Bratislavy? Nebo se chystáte na nákupy do ráje všech shopaholiků v Parndorfu nedaleko Vídně? Naplánujte si svůj výlet tak, abyste měly čas i samy na sebe!

Vřídlo, hlavní karlovarský pramen

8Karlovy Vary jsou bezesporu výjimečnými lázněmi, neobyčejnou turistickou destinací a mají ,,genius loci". V dějinách zažili vzestupy i slabší období. Vždy však byly samy o sobě pojmem a synonymem exkluzivity, kvality a mysticismu kolem zdraví. Především rituál pití vody z nejznámějšího pramene Vřídla má nezpochybnitelné účinky.

Dopřejte si lázeňský pobyt v světoznámých Karlových Varech

-praoby2koltm0eqjbc1xxesk8i-emw drgpruuk0xr5h6qrpjlmbx1qhxojxbmmpgifmhiKarlovy Vary jsou bezpochyby výjimečnými lázněmi, neobyčejnou turistickou destinací a mají ,,genius loci". Především rituál pití vody z nejznámějšího pramene vřídla Vřídlo má nezpochybnitelné účinky. Přesvědčte se na vlastním těle o jeho léčivých účincích. V zařízeních společnosti Bohemia-lázně, a. s., Karlovy Vary, najdete ubytování i s procedurami již od 1250 Kč (45 Eur) na den.

Vydejte se na privátní ostrov hollywoodských celebrit

brando-5-474x239Hollywoodské celebrity milují soukromý ostrov ve Francouzské Polynésii. Podmaní si také vás.

Kam cestují Češi na jaře - zájem o pobyty v termálech mezi klienty 55+ vzrostl o 13 % oproti loňsku.

1128 1056635942626_202_nČeští turisté pro své jarní cestování využívají prodloužených víkendů, jako jsou Velikonoční pondělí a dále svátky 1. a 8. v květnu, které letos vycházejí na pátek. Velmi oblíbené jsou tematicky zaměřené zájezdy - velikonoční a květinové slavnosti v Evropě (např. květinové slavnosti v Holandsku, velikonoční slavnost s ohňostrojem ve Florencii, velikonoční folklór v Budapešti, květinový festival na Madeiře ad.).

Čím později napadne sníh, tím je lyžování krásnější!

dolni morava zima 2Po váhavém začátku zimy v prosinci není hlad po sněhu ještě zdaleka utišen. V Alpách začalo pořádně sněžit, konečně se dá na sjezdovkách prohánět na pravém nefalšovaném sněhu a ne jen na tom tupém technickém. Lze plánovat delší lyžařské túry, protože dny se prodlužují. Jarní sluníčko a atraktivní paušální nabídky pozdní zimy lákají k lyžařským pobytům.

Exotická Dominikánská republika na palubě luxusních zaoceánských lodí

rcxrgblfntulxaivqk8tp48ag1qa3dtfac--gmirpaiugri1pqzqvfxi 5kb1iuepoaxqqoBílé písečné pláže, národní parky, koloniální památky a nákupní zóny – to vše a mnoho dalšího na vás čeká v Dominikánské republice. Za poznáním tohoto exotického ráje vyráží stále více Čechů na palubách luxusních zaoceánských plavidel. Díky přítomnosti pěti velkých přístavů je možné si prohlédnout nejen historické centrum Santo Dominga, ale i elegantní La Romana, viktoriánské Puerto Plata nebo přírodní ráj na Samaná.

Tajné rituály z Afriky, Havaje i z čínských klášterů

pkdwl6t5wbzl95n8nxhk0azbqk2bstkmgo8aiz ryot-x-ypnnudemwjnqv4r0ixtttovamTaky se v tomto nevlídném počasí nedokážete ničím pořádně zahřát? Vyzkoušejte některou ze zcela nových masáží, které do Evropy dorazily z různých koutů světa, a které mají společně to, že vás zahřejí na těle i na mysli!

Strana 5 z 8