Wellness Wellness Bali Blossom: zažijte pravý tropický ráj!

Bali Blossom: zažijte pravý tropický ráj!

5-a 4832
5-a 4832

Atmosféru tropického ráje, aroma opájející vaše smysly a nekončící uvolnění – to vše vám přinese masáž z ostrova Bali, při níž je používán panenský kokosový olej. Pocit znovuzrození bude umocněn koupelí v čerstvých květech a aromatickém oleji (koupel je provozována pouze v Planet Zen; Hotel Maximilian).

Během koupele navíc vaše chuťové pohárky potěší čerstvé ovoce. Po této velmi relaxační masáži a koupeli si užijte několikaminutový odpočinek na lůžku, pokryti čerstvými květy (v ostatních provozovnách Plane Zen s nabídkou Bali Blossom).

Probuzené smysly vám pomohou vnímat tento nadpozemský relaxační zážitek po dlouhou dobu.

www.planetzen.cz

Co je Planet Zen?

U nás potkáte sami sebe. Jsme místem s pečlivě vybranými procedurami pro vaši individualitu. Každý zen, který vám přinášíme, je nejpečlivěji složen ze substancí našich světů. Indonéské lávové čtverce zenové podlahy jsou z vyhaslé sopky Kerimaci na Sumatře, odkud jsme přivezli i bambusy z okolí národního parku Gunung Leuser, domova sumatranských tygrů. Naše oděvy jsou ušity z látek z ostrova Ambon, pro květinové vzory byla inspirací tropická flóra ostrova Flores.

Je těžké se nepouštět do detailů, ale uvažte sami: tropická dřeva z ostrova králů, Sumby, rohože utkané na Bali, thajské bylinné pytlíky namíchané podle starodávných receptur v buddhistických klášterech, žíněnky, křesla a lehátka z Chiang Mai a další a další ... Smíchali jsme tyto ingredience, které samy o sobě přinášejí potěšení, do parfému blaha. Budete si přát nechat se jím provonět znova a znova. Pokaždé voní jinak a více.