TRAVELNEWS.CZ

Top Hotely Top Hotely Tripadvisor ocenil hotel Constance Belle Mare Plage

Tripadvisor ocenil hotel Constance Belle Mare Plage

mauritiusbeaurivage2Renomovaný a světově uznávaný cestovatelský portál tripadvisor.com s potěšením předal ocenění „Certificate of excellence“ hotelu Constance Belle Mare Plage. Certifikát je předáván na základě objektivního a dobrovolného hodnocení uživatelů portálu, který daný hotel navštívili.

Hosté Belle Mare Plage tímto hodnocením poukázali na kvality, jimiž hotel disponuje. Pozitivní komentáře a příspěvky drtivě převládají v celém hodnocení, ve kterém se objevují slova a slovní spojení jako „ráj“, „brilantní hotel“, „nebe“ či „blaho“. Důkazem o spokojenosti našich klientů je jistě i 431 uživatelů z 600, kteří tento hotel oznámkovali jako „excellent“ a 110 osob, které hotelu přiřadili známku „very good“.

Generální manažer hotelu Constance Belle Mare Plage, pan Gert Puchtler, doufá, že si celý tým hotelu zachová svou stávající úroveň, odhodlání, tvrdou práci a pozornost, která je s největší pečlivostí věnována každému z hostů. Vedení hotelu věří, že spokojení klienti budou i nadále udílet hotelu pozitivní komentáře a doporučovat Constance Belle Mare Plage jako jedinečné a ideální místo pro strávení dovolené na Mauriciu.

Toto ocenění je výsledkem bezchybné práce a vzorového přístupu celého týmu hotelu Constance Belle Mare Plage, který bezchybně dbá o spokojenost svých hostů.

Více informací naleznete na http://bellemareplagehotel.constancehotels.com/

39995

mauricius 2137 o