TRAVELNEWS.CZ

Top Hotely Top Hotely Super tip: Zala Springs Resort

Super tip: Zala Springs Resort

zala1
zala
zala3

Jedinečné termální prameny, výborná kuchyně, divoký noční život, nezapomenutelná příroda..., to je jen několik důvodů, proč stojí Maďarsko metropole za návštěvu. Všichni známe hlavní město Budapešt, ale i jíná místa stojí za návštěvu. Doporučejeme navštívit malebný resort v západní Maďarsku Resort Zala Springs.

Resort se nachází v krásném prostředí, které je formováno tokem řeky Zala. Apartmánový komplex byl postaven přímo na golfovém hřišti. Břehy jezera Balaton jsou vzdáleny přibližně 25 minut jízdy autem.

Hostům je k dispozici skvělé golfové zázemí, cvičné plochy, prostory clubhousu a restaurace. Oblíbené termální lázně v Hevízu je možné navštívit za pouhých 13 minut jízdy.

Resort je vhodný pro golfisty, které hledají pohodlné a stylové zázemí, které sousedí s golfovým hřištěm. Celkově resort nabízí 28 apartmánů o výměře 30-40 m2. Všechny jsou velice moderně zařízeny.

Velká okna prostor prosvětují, navíc poskytují krásný výhled na golfové hřiště. Apartmány mají buď soukromou terasu nebo vstup do zahrady. V interiéru naleznete zabudovaný kuchyňský kout, který je plně vybaven pro přípravu čaje a kávy, nechybí ani mini-bar nebo širokoúhlá televize. Všechny apartmány mají svoji soukromou koupelnu se sprchovým koutem.

Více info najdete na webu:

https://zalasprings.hu/