Top Hotely Top Hotely Reiter’s Burgenland Resort – resort plný pohody

Reiter’s Burgenland Resort – resort plný pohody

reiters supreme hotel

V jedné z nejslunnějších oblastí Rakouska, v jižním Burgenlandu, leží nedaleko lázeňského střediska Bad Tatzmannsdorf velký prázdninový komplex Reiter's Burgenland Resort. Součástí jsou dva zajímavé hotely: pětihvězdičkový Reiter’s Supreme Hotel a čtyřhvězdičkový hotel Avance, který je určen výhradně pro rodiny s dětmi.

Přímo pod okny hotelu rozprostírá golfový areál, který může golfistům nabídnout vše, na co si je vzpomenou. 18jamkové mistrovské hřiště již přilákalo četné hvězdy golfového nebe - i Alex Čejka zde již hrál. Klub se může rovněž pochlubit první a jedinou školou Davida Leadbettera „Golf academy David Leadbetter“, kde se vyučuje kompletní program mistra golfu. V zimě lze trénovat ve vytápěných boxech golfové akademie.

Reiter' Supreme Hotel se prezentuje velkoryse koncipovaným lázeňským areálem na ploše osm tisíc metrů čtverečních a je v současné době největším soukromým lázeňským areálem v Evropě, sloužícím výlučně hotelovým hostům. Lázně využívající pramen o teplotě 33 °C, který vyvěrá z hloubky téměř 900 metrů.

Dnes se hotel prezentuje velkoryse koncipovaným lázeňským areálem na ploše osm tisíc metrů čtverečních a je v současné době největším soukromým lázeňským areálem v Evropě, sloužícím výlučně hotelovým hostům. Lázně využívající pramen o teplotě 33 °C, který vyvěrá z hloubky téměř 900 metrů.

Areál je vybaven vnitřními i venkovní,i bazény, tělocvičnami, posilovnami a velkým areálem saun. Zkrátka jako zaděláno na požitkářské lenošení.

V hotelu pracují odborníci na ájurvédu, shiatsu, jógu a anti-aging a pravidelně se zde vyskytuje lékař, který doporučí odpovídající terapie.

Gastronomie  

Není zrovna typické, aby velké resorty věnovaly gastronomie tak obrovskou pozornost, jako je tomu zde. Téma požitek je však pro Karla Reitera jedno z nejdůležitějších – a ten kulinářský v první řadě. Proto je tu celá řada restaurací, z nichž každá má těžiště jinde.

Vlastní vinotéka

Velká pozornost je věnována výběru vína. V dětském hotelu je servis „all inclusive“, tedy v ceně pobytu jsou i veškeré nápoje. V hotelu Supreme si lze vybrat vína z velmi bohatého vinného lístku. V hotelové vinotéce lze rovněž vína zakoupit.

Karl Reiter se stal v loňském roce hoteliérem roku

Spojení „požitek a spokojený host“ se ve slovníku majitele pana Reitera objevuje na předním místě. V hotelu Supreme se nacházejí čtyři restaurace a kreace kuchařů jsou neuvěřitelné. Nejexkluzivnější je restaurace Traube, která podává místní speciality připravené ze surovin z bezprostředního okolí. Byla vyznamenána dvěma čepicemi podle GaultMillau.

Zkrátka jako zaděláno na požitkářské lenošení.

www.reitersburgenlandresort.at