TRAVELNEWS.CZ

Top Hotely Top Hotely Nechte se hýčkat v Spa Hotelu Dvořák v Karlových Varech

Nechte se hýčkat v Spa Hotelu Dvořák v Karlových Varech

88j
gv9p
skxve

Spa Hotel Dvořák byl březnu 2019 připojen do české hotelové skupiny Axxos Hotels & Resorts. Kvalitu poskytovaných služeb ve Spa Hotelu Dvořák garantují exkluzivní standardy značky Spa & Wellness Collection pod vedením řetězce Axxos Hotels & Resorts. Hotel Dvořák zaručuje svým hostům nadále nejvyšší péči v luxusním prostředí a kvalitní lázeňskou péči, která patří bez pochyby k nejlepším v Karlových Varech.

 Většina z hostů se do hotelu opakovaně vrací, aby si zde odpočinula a načerpala novou energii. Kromě dlouhodobých léčebných pobytů se v posledních letech těší velké oblibě také wellness víkendy, pro které je Spa Hotel Dvořák jako stvořený.

 

Jedny z nejznámějších lázní ve střední Evropě

Město Karlovy Vary je světově proslulé zejména díky lázeňství. Lidé se zde už více než 650 let léčí za pomoci termálních minerálních pramenů s jedinečným složením. Zdejší voda má univerzální využití, blahodárný vliv má zejména na léčení nemocí zažívacího ústrojí. Spa hotel Dvořák se nachází v historickém centru města, jen pár kroků od proslulých kolonád. Jeho srdcem je spa a wellness zóna s vnitřním bazénem, finskou, parní saunou a fitness centrem, které jsou všem hostům bezplatně k dispozici.

Užijte si lázně!

Spa Hotel Dvořák pro své hosty zajišťuje komplexní lázeňské a dietní programy se zaměřením na léčbu trávicího traktu. Hotel má svoje vlastní balneo, které nabízí procedury, jako například rašelinová koupel, magnetoterapie Biomag, hydroxer, širokou nabídku masáží a mnoho dalších. V hotelové restauraci šéfkuchař a jeho tým skvěle kombinují českou a mezinárodní kuchyni. V případě, že máte speciální dietní požadavky či pokud se chcete dostat do formy, vyzkoušejte vynikající nízkotučná a nízkokalorická jídla ze zdraví prospěšných ingrediencí. Součástí komplexu je i několik luxusních butiků, salón krásy a klinika estetické medicíny Asklepion.

Soutěž s Travel news

Chcete vyhrát pobyt pro 2 osoby na 2 noci v hotelu Dvořák v Karlových Varech?

Pak stačí správně zodpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí:

Do jaké hotelové skupiny vstoupil Spa Hotel Dvořák v březnu letošního roku?

 

 

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript  do 28. 5. 2019 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla. 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "hotel".