Top Hotely Top Hotely Lázně Rajecké Teplice nabízejí kombinaci konferencí s lázněmi

Lázně Rajecké Teplice nabízejí kombinaci konferencí s lázněmi

krt-aphroditepalace-restauracia1

Konference už nemusí být jen nudnou záležitostí v obyčejném hotelu bez možnosti strávit zbývající volný čas smysluplnou a příjemnou činností. Nyní se dá spojit práce s relaxací. Takové spojení nabízejí i Lázně Rajecké Teplice, kde vám na míru připraví konference, workshopy, rauty, bankety, firemní a teambuildingové akce. Potěší také individuální přístup ze strany manažerů při pořádání akcí, nebo při výběru outdoorových aktivit, nebo kulturních programů. Není mnoho lázeňských míst, které by nabízely kombinaci Spa and conference, proto jsou Lázně Rajecké Teplice tím pravým místem pro každou firmu.

Viceprezident SLK Rajecké Teplice Zdenko Miškolci k tomu říká: "Na kongresové účely máme dvě konferenční místnosti s technickým vybavením a denním světlem do 60 osob, pro 80 osob je vhodný restaurační salonek také s technickým vybavením a denním světlem. V nabídce je i restaurace Aphrodite Palace zařízená v luxusním stylu s open konceptem pro 205 osob. Je vhodná na firemní večírky, módní přehlídky, plesy. Připravuje se i propojení restaurace s nočním barem s lounge pro přibližně 70 lidí, který se dostavuje. Pro ty, co si chtějí vychutnat výhled na vnitřní bazény v krásném prostoru, je zde kavárna Aphrodite, vhodná na firemní večeře, ale i rauty a bankety. V tomto roce, do června bude dostavěna i nová restaurace na venkovních bazénech pro 100 lidí, která nabídne netradiční kongresy v unikátním prostředí přímo v přírodě a u bazénů. Asi 50 metrů od hotelu se nachází městský kongresový sál pro 150 lidí s foyer a kuchyňkou. Kapacita na kongresy je tedy celkem až 600 osob ve stejném čase."

Podle Z. Miškolciho, lidé, kteří přijedou ze stresu velkoměsta, si kromě prostředí hotelu Aphrodite Palace, který je postaven v antickém stylu s přírodními materiály, jako jsou dřevo, mramor, onyx, nebo zlato, mohou vychutnat i aktivní relax. Okolí s množstvím zeleně nabízí různé outdoorové aktivity, výlety do okolí za historickými a přírodními památkami, ale hosté zde najdou i komplex venkovních bazénů. Kulturní akce v Spa Aphrodite jsou na světové úrovni, nabízejí luxusní prostředí i příjemný personál. V restauraci Aphrodite Palace s nočním barem vědí lázně připravit akci na míru s kulturním programem pro 350 osob.

"Ke každému firemnímu požadavku přistupujeme individuálně, protože každá firma má jiné zaměření, jiný typ hostů. Pokud jde o školení, nebo teambuildingy, firmy sahají po méně finančně náročnějších pokojích a aktivitách, spokojí se s využíváním Spa v rámci hotelu. Pokud však jde o organizaci mezinárodních akcí, resp. incentivních setkání, nebo setkání pro partnery firem, právě zde doceňují luxus hotelu Aphrodite Palace a celkového komplexu vnitřních a venkovních bazénů. Tímto způsobem nepřímo firma ukáže, jakou váhu přikládá akci a partnerovi už i tím, že nevybrali obyčejný městský hotel. V současnosti zaznamenáváme vyšší počet MICE akcí, což je pozitivní, firmy se rádi vrátí na základě jejich předchozí spokojenosti a odezvy od účastníků. Novinky v MICE komunikujeme prostřednictvím newsletteru. Také plánujeme spustit kampaň prostřednictvím spotů v televizi. MICE klienti u nás najdou vhodnou kombinaci hotelových služeb, relaxu ve Spa, kvalitní gastronomii a kvalifikovaný personál," uzavřel Z. Miškolci.

Největší chloubou lázní je luxusní čtyřhvězdičkový lázeňský hotel APHRODITE PALACE, který byl otevřen v červnu minulého roku. Tento hotel má vlastní kulinářskou restauraci a je situován v centru lázeňského městečka. Spojený je přemostěním přímo s lázeňským domem v antickém stylu APHRODITE, ve kterém absolvují hosté všechny procedury. Hotel vznikl komplexní přestavbou bývalého hotelu Velká Fatra, která trvala dva roky. V rekonstrukci se pokračuje i v tomto roce a pro tento účel byly naplánovány další investice, zejména na dokončení nočního baru a vnějšího saunového světa. Hotelu dominuje velkolepá stylová lobby a restaurace zdobená mramorem, onyxem a 24-karátovým zlatem. APHRODITE PALACE má vynikající centrální umístění a nabízí spolu 111 pokojů, z toho 6 suite s rozlohou 40 m 2 a 3 Suite de Luxe s rozlohou 75 m 2 a panoramatickým výhledem.

Lázně Rajecké Teplice patří k nejoblíbenějším lázním pro samoplátce. Rajecko-teplická termální léčivá voda má certifikované léčebné účinky. Poskytují také široký rozsah wellness služeb, víkendových wellness pobytů a lázeňské léčby. V Rajeckých Teplicích se léčí pohybové, dýchací choroby (astma) a nemoci z povolání.