TRAVELNEWS.CZ

Top Hotely Top Hotely Kam na golf? Vyrazte do Maďarska

Kam na golf? Vyrazte do Maďarska

zala3
zala1
zala

Do Maďarska na golf? Proč ne? Exkluzivní resort Zala Springs nabízí veškerý komfort pro každého náruživého golfistu. Apartmány se nachází v půvabné obci Zalacsány a golfové hřiště Zala Springs Golf Resort je první svého druhu v Maďarsku a je unikátní i v rámci celé střední Evropy.

V Zala Springs nebudete nic potřebovat, vše je na jednom místě. Všechny apartmány mají TV s plochou obrazovkou, mikrovlnnou troubu, lednici, rychlovarnou konvici a některé mají také kuchyň s myčkou nádobí a sporákem a terasu nebo balkon s výhledem na jezero.

Tento exkluzivní rezidenční golfový areál se rozkládá na pozemku o rozloze 160 hektarů u břehu řeky Zala. Zahrnuje golfové hřiště s 18 jamkami, které navrhl Robert Trent Jones Jr., luxusní apartmánové domy, klubovnu s vynikající restaurací a bar. Golf je zde opravdu jedinečný, vše je v areálu v oblasti ovlivněné řekou Zala a nedalekým jezerem Balaton.

Zajímavé 18-ti jamkové hřiště měří 6650m zahrnuje přírodní rezervace, vinice a jezera. Design hřiště otestuje schopnosti golfistů všech výkonnostních kategorií. Sytě zelené svěží fairwaye a lehce zvlněné greeny jsou hlavním znakem každé jamky.

Další nedílnou součástí hřiště jsou jezírka a potoky, které vytváří přirozené překážky na několika jamkách. Tréninkové plochy zahrnují driving range, 18jamkový putting green, pitching green a cvičný bunker. Odpočinek a špičkovou kuchyni nabízí moderní klubovna vyhlížející na celé hřiště.

K oblíbeným aktivitám v okolí patří kromě golfu i rybaření. Zala Springs Studio Apartments leží 7 km od Hevízu a 13 km od města Keszthely. Na letiště Hévíz–Balaton je to 14 km.