TRAVELNEWS.CZ

Top Hotely Top Hotely Horské léto v údolí Stodertal

Horské léto v údolí Stodertal

1159113553Fascinující přírodní scenerie, majestátní horské kulisy – to je kouzelná horská krajina údolí Stodertal v Národním parku Kalkalpen v Horním Rakousku, která je jako stvořená pro nezapomenutelnou dovolenou. Uprostřed kvetoucích letních luk a mohutných horských hřbetů nabízí čtyřhvězdičkový Relax- & Wanderhotel Poppengut ve středisku Hinterstoder pravé přírodní zážitky a skvělý odpočinek.

Jen 180 kilometrů od Českých Budějovic

Horské léto v údolí Stodertal je jako stvořené pro milovníky horské turistiky. Tento přírodní ráj se nachází jihozápadně od Lince, kolem 300 kilometrů od Prahy. Příroda se tu prezentuje v neuvěřitelné rozmanitosti: dechberoucí horské vrcholy pohoří Totes Gebirge, strmé svahy, šťavnaté louky a pastviny, kouzelný svět Národního parku Kalkalpen – zkrátka zajímavá destinace pro každého, kdo hledá sportovní vyžití, krásnou alpskou přírodu a relax.

„Příroda je náš partner“ – tak zní motto hotelu Poppengut Majitel hotelu Herbert Kniewasser sám rád vezme ruksak na záda a doprovází hosty na kouzelných výletech horskou přírodou Národního parku Kalkalpen a seznamuje je s krásami zdejší flóry a fauny.

Čtyřhvězdičkový Relax- & Wanderhotel Poppengut

Ve svém rodinném hotelu nabízejí manželé Andrea a Herbert Kniewasser 47 velkoryse koncipovaných pokojů a suit. Wellness areál v příjemné klidné zahradě s venkovním i vnitřním bazénem a světem saun má na programu celou řadu masáží a procedur včetně kosmetických ošetření. Rakouský Relax-guide, který pravidelně testuje kvalitu hotelů, ohodnotil wellness nabídku jednou lilií a turistický program získal 4 horské křišťály, které uděluje sdružení „Wanderhotels best alpine“. Vynikající kuchyně pro gurmety uspokojí i ty nejnáročnější

Golfové hřiště a lanové centrum

V bezprostřední blízkosti se nachází 18jamkové hřiště Windischgarsten s kouzelným výhledem na okolní dvoutisícovky. Oblíbená je rovněž letní sáňkařská dráha a lanové centrum.

Pyhrn-Priel AktivCard – více dovolené za méně peněz

Prázdninová karta Pyhrn-Priel AktivCard umožňuje navštívit zdarma nejen koupaliště a muzea, ale i řadu dalších míst během vašich výletů, kromě toho jsou v ní zahrnuty veškeré jízdy lanovkami.

Speciální nabídky

Turistické & požitkové týdny – „Horské léto pur“

7 noclehů / 8 dní se skvělou stravou (snídaňový bufet, odpolední koláče & občerstvení, večer menu pro gourmety o 6 chodech)

• organizované zážitkové túry

• Pyhrn-Priel-AktivCard (bezplatné používání lanovek a jiné slevy)

• Relax ve wellness areálu

od € 420,-- za osobu

Snové relaxační dny pro dva v nové suitě plné pohody

3 noci / 4 dny - se skvělou stravou (snídaňový bufet, odpolední koláče & občerstvení, večer menu pro gourmety o 6 chodech)

• sekt na pokoji na uvítanou

• 1x uvolňující pomerančová lázeň pro dámu

• 1x částečná masáž pro pána
• Pyhrn-Priel AktivCard (bezplatné používání lanovek a jiné slevy)
od € 310,-- za osobu

Informace a rezervace:

4hvězdičkový Relax- & Wanderhotel Poppengut

Mitterstoder 20

A-4573 Hinterstoder (Rakousko)

Telefon: 0043 (0) 7564 /52 68

www.poppengut.at

Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript "> Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

4310072