Top Hotely Top Hotely Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia: dovolená v zimní říši divů

Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia: dovolená v zimní říši divů

4713 b 1758
4713 b carinzia rgb 10 10cm

S nabídkou Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia v oblasti Nassfeld zažijí hosté zimu na vlastní kůži, seznámí se s novými druhy rekreačních sportů, objeví zasněžené chaty a horské pastviny okolo sjezdovky a oddechnou si v Acquapura SPA s výhledem na nádherné horské panorama. A zážitek na sjezdovce začíná přímo před dveřmi hotelu.

Zažít ryzí potěšení z lyžování „na dvou prkýnkách“ na 110 km sjezdovek v největší korutanské lyžařské oblasti Nassfeld? Anebo si přece jen vychutnat "život snowborďáka" ve freeride zóně a ve snowparku? To není lehké rozhodnutí. Ale obojí je možné v přírodní aréně Nassfeld.

Víc sněhu už nelze

Fanoušci sněhu a lyžaři mají v současnosti na sjezdovkách skvělé sněhové podmínky. Jestliže tedy bydlíte v údolí ve čtyřhvězdičkovém wellnes hotelu Carinzia, vyvezete se z městečka Tröpolach nejdelší kabinovou lanovkou v Alpách časně ráno až nahoru k Madritsche. Bílý svět hor se však ukáže mnohem dřív, a to u snídaně v hotelové restauraci, kde na sebe můžete nechat působit úžasnou krajinu zahalenou do bíle se třpytící nádhery. A účinek? Samozřejmě radostné očekávání dne zimních sportů plného radosti na sjezdovkách. Pocítíte dráždění až do špiček prstů na nohou, které neklidně přešlapují sem a tam.

 Lyžaře požitkáře a akrobaty to tedy láká do Nassfeldu stejně

Senzačních 30 vleků, 110 km sjezdovek, nejdelší uměle osvětlená sjezdovka v Alpách, 7,6 km dlouhý sjezd do údolí, Millennium Express - nejdelší kabinová lanovka v Alpách, mnoho napětí a zábavy pro vyznavače snowboardu a freeride i ve snowparku a "Blue Day" s New School Skiing a novými zábavnými zařízeními, to jsou jen některé přesvědčivé argumenty a superlativy, které zimní dovolená na Nassfeldu servíruje jako na zlatém talíři.

Svět wellnesu o rozloze 2 400 m2

Toto exkluzivní wellness zařízení definuje úplně nově představy o spa a wellness. Velký bazén, samozřejmě s vnitřní a vnější části, zve k oddychu poté, co jste si dostatečně užili sauny – korutanskou blokovou, parní, finskou a mnohé další. Abyste pokožce i duši dopřáli ještě další pohlazení, navštívíte Treatment zónu. V ní jsou všechny zkrášlující produkty, po nichž citlivá pokožka touží. Ať už jde o havajskou Lomi Lomi Nui, nebo peeligovou masáž. Ošetřená pokožka cítí kvalitu a tělo vyvíjí zvláštní důvěrnost k rukám a současně se tím uvolňuje. Navíc regionální SPA koncepce Carinzia používá mnohé regionální produkty..Mimořádně exkluzivní a nejvyšší možné uvolnění vám přinášejí soukromé lázně.

Kde jinde se vám usmívá sluníčko tak srdečně do tváře jako zde v Nassfeldu?

Je jedno, zda při osvěžujících aktivitách na nejlépe preparovaných sjezdovkách, nebo v exkluzivním „Acquapura SPA“. Rozsáhlý program zimních aktivit v lyžařské oblasti Nassfeld/Hermager a mimořádné zimní wellness na více než 2 400 m2 definují úplně nově představy o aktivní a wellness dovolené v studeném zimním období. Přímo ze sjezdovky půjdete na ošetření do korutanského SPA a potom si dáte chutné zimní lahůdky v restauraci- čas oddechu ve Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia se stane ryzím osvěžujícím zimním zážitkem.


Speciální nabídka pro čtenáře Trend magazinu:

Lyžařský hit - 3 noci

od 299€

15.02.2011 - 09.04.2012

 

Cena obsahuje:

  • 3 noci v rezervované kategorii pokoje
  • Polopenze s bohatým bufetem ke snídani a večeři (střídavě servírované volitelné menu nebo bufet)
  • Koupací plášť s taškou na koupání včetně ručníku (po dobu pobytu k zapůjčení)
  • Užívání wellness centra a vodního světa Acquapura SPA na ploše 2 400 m² zdarma: vyhřívané venkovní i kryté bazény, svět saun, fitness studio a mnoho dalšího
  • Aktivní programy: meditace, aerobik, trénink páteře....


Highlight*:

  • Poukaz do SPA v hodnotě 20,00 eur pro dospělého

Uvedená cena platí pro osobu a bez místního poplatku

Rezervace na vyžádání a podle dostupnosti

Jednolůžkové pokoje na vyžádání.

*Vybraná nabídka platí jen pro plně platící.


Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia****

Tröpolach 156
9631 Hermagor/Nassfeld
Österreich
T: +43/(0)4285/72 000E

Mail:  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

www.falkensteiner.com