TRAVELNEWS.CZ

Top Hotely

Zámek Loučeň rozehřmí hudební smršť

os8-ykhipncuchyabwzd73-qy-qqcyfglaty3byxw9yqx2wusqoo8qv4r0ixhdtojjdhwnoKdekdo by na barokním zámku očekával koncert Vivaldiho nebo Bacha. Na zámku Loučeň si ale neberou servítky a v pátek 1. srpna to rozjedou ve velkém stylu. Zámecké zdi se budou chvět pod smrští rocku, kterou bude mít na svědomí festival Rockování v labyrintech.

6 evropských oáz pro romantiku v páru

porto-zante-villas-952x1024Jak si představujete ideální dovolenou v páru? Někdo preferuje soukromí vily, kterou díky osobnímu servisu ani nemusí opouštět, někdo naopak vyžaduje družení a společnost a někoho láká poznávání ostrovů a aktivní pobyt. Doporučujeme 6 resortů, ze kterých si vyberou všichni.

Osvěžující podzim v Alpách

Příjemné teploty, jedinečný rozhled do dálek z alpských vrcholů, strhující barvy podzimu a klid hor a lesů – to vše nabízí podzimní pobyt v Alpách. Krátký pobyt v Alpách je naprosto ideální k načerpání nové energie v pestré hře barev přírody.

Babí léto na horách – zážitky pro všechny smysly

1160577597Obklopit se horami a lesy a ponořit se do barev podzimu. Načerpat novou energii v pestré hře barev přírody. Nechat se unášet na vlnách vyhřívaného jezerního koupaliště. To je pravá radost ze života.

Ze staré ropné plošiny přepychový hotel? Žádný problém!

ropn ploina-517x344Plast, papír či sklo se dají celkem snadno znovu recyklovat a využít, ale co s obrovskými konstrukcemi vyřazených vlaků a lodí, či dokonce ropnými plošinami? O tom, že vysloužilá monstra nemusí nutně čekat jen na rozebrání či zakopání, přesvědčují tvůrci televizního pořadu Pohřebiště.

Bohatá nabídka hotelu Hochschober

1157872240Skvěle vybavený hotel, sjezdovky, lyžařské bežecké trasy a turistické stezky vedoucí přímo ke dveřím hotelu a všude dostatek místa k uvolnění a odpočinku: hotel Hochschober je svět pohody, který stejnou měrou osloví tělo, ducha i duši.

Hotel Lärchenhof v malebném středisku Katschberg

fc7efed3c8e13014Katschberg (1066 m - 2220 m) je skiregion, který nabízí sedmdesát kilometrů sjezdovek vysoko v horách na samé hranici spolkových zemí Salcbursko a Korutany. Síť sjezdovek tvoří převážně lehké až středně těžké tratě. Nemusíte se ale bát, že bude málo sněhu, všechny tratě jsou uměle zasněžovány.

Degustační menu Kouzlo Piemontu ve Velkých Karlovicích

restaurace vyhldka - lanternaZážitková restaurace Vyhlídka ve Spa hotelu Lanterna ve Velkých Karlovicích nabídne gurmánům od 12. ledna do 28. února degustační menu Kouzlo Piemontu, jež představí vína této známé vinařské oblasti a pokrmy inspirované italskou michelinskou kuchyní ve valašském duchu.

Dvojí vyznamenání pro Constance Hotels Experience

constance-lemuria-resort-seychellesConstance Hotels Experience s potěšením oznamují, že dva z jejich resortů na Seychelách a na Madagaskaru byly vyznamenány na ceremoniálu devatenáctých World Travel Awards 2012, které se konaly 18. října 2012 v InterContinental Singapore:

Strana 7 z 9