TRAVELNEWS.CZ

Top Hotely

Nechte se hýčkat v Health Spa Hotelu Dvořák v Karlových Varech

88jV září letošního roku uběhne rovných 25 let od otevření čtyřhvězdičkového Superior Health Spa Hotelu Dvořák v Karlových Varech. Za tuto dobu hotel přivítal ve svých 126 pokojích na 120 000 hostů. Většina z nich se do hotelu opakovaně vrací, aby si zde odpočinula a načerpala novou energii. Kromě dlouhodobých léčebných pobytů se v posledních letech těší velké oblibě také wellness víkendy, pro které je Health Spa Hotel Dvořák jako stvořený.

Tip: Trump National Doral Miami

halloween v centru ern mostTrump National Doral Miami se nachází na Floridě. Leží necelých 10 km od mezinárodního letiště v Miami a přibližně 20 km od centra Miami. Centrum města Fort Lauderdale je vzdálené přibližně 67 km.

Romantická večeře ve vežičce

resizedimage480319-tower-dinnerSlavíte výročí seznámení nebo svatby, chcete vaší drahé polovičce udělat radost jen tak, nebo chcete zapůsobit na svůj nový objev? Máme pro vás tip na to, jak toho můžete snadno dosáhnout.

Co vás čeká v Dětenicích

ivmuyz9hciypr-1qd5q-bibr6ouzwd1r hww90oklmznhxq4aw1rg0o5jenwxzjpu1gkw10V Zámeckém resortu v Dětenicích můžete zažít výlet do středověku a zakusit na vlastní kůži, jak žili naši praprapředkové. Ale nemusíte se bát, nemají tam stroj času, jen dokonalé kulisy středověkého života.

Noc v oblacích? Navštivte Lomnický štít!

2i5am11 aux23lyrtulg1ipf3nfg6ygrcylnd4ddi-avnkwqsqxudfanuqn8s8y1ot_swscPlánujete cestu do Vysokých Tater a rádi byste si odvezli opravdu originální zážitek? Vydejte se na druhý nejvyšší vrchol těchto nejmenších velehor světa - Lomnický štít. Navštivte místo, kde se točil dnes již legendární film Anděl na horách, vychutnejte si neopakovatelné výhledy na okolní hřebeny a podhůří a prožijte noc v oblacích.

Lázně Rajecké Teplice nabízejí kombinaci konferencí s lázněmi

krt-aphroditepalace-restauracia1Konference už nemusí být jen nudnou záležitostí v obyčejném hotelu bez možnosti strávit zbývající volný čas smysluplnou a příjemnou činností. Nyní se dá spojit práce s relaxací. Takové spojení nabízejí i Lázně Rajecké Teplice, kde vám na míru připraví konference, workshopy, rauty, bankety, firemní a teambuildingové akce. Potěší také individuální přístup ze strany manažerů při pořádání akcí, nebo při výběru outdoorových aktivit, nebo kulturních programů. Není mnoho lázeňských míst, které by nabízely kombinaci Spa and conference, proto jsou Lázně Rajecké Teplice tím pravým místem pro každou firmu.

Úbytek ruských turistů v Turecku ovlivní ceny pobytů v hotelech vyšší kategorie.

0eiielde-my0mshste8ln4fia1lcjz-38uovwwdsvmxfc0qdne3aao3a94p5ziownngpoqiÚbytek ruských turistů se nejvýrazněji projevuje v Turecku a Řecku. Přestože zájem o Istanbul v segmentu eurovíkendů je na českém trhu rostoucí, prodej letních pobytových zájezdů do Turecka je srovnatelný s loňskými výsledky. Turecko v letošním roce navštíví méně Rusů, naopak podle odhadů Německé asociace cestovních kanceláří o 2 % více Němců.

Kam za golfem? Zkuste Slovensko!

a9fvebkdvtdtqzhwc8yln4fia1kvmiidn6o3rlwimosxfa0qnp8wm-3a94p5ziownngpoqi15 km bežeckých lyžiarskych tratí na golfovom ihrisku Black Stork, A PGA Golf Course vo Veľkej Lomnici, začiatkom marca vystriedali zimné gríny. Letné gríny otvárame už v sobotu 28. marca 2015 na dvoch deviatkách Taylor (A) a Braid (B). 

Wellness hotel Chopok

154 0002Wellness Hotel Chopok **** v Jasné získal podle hodnocení Trend TOP hotely a restaurace, opět i pro rok 2015 ocenění nejlepšího 4 * hotelu na Slovensku. A tak jsme se zeptali Vladimíry Klaučové z marketingového oddělení Wellness hotelu Chopok na to, v čem je tajemství úspěchu.

Strana 5 z 9