TRAVELNEWS.CZ

Top Hotely

Gordon Ramsay vs. Krachující hotely

ihgywjvvsv3gp-3qvc-x5bk0sec73lyfotohvooonaa bbhtdpnoyep2zthvavfeyg59ulqV restaurační kuchyni je profesionál Gordon Ramsay jako ryba ve vodě. Nyní své schopnosti předvede v prostředí, ve kterém ho zase tak dobře neznáme. Nejen zoufalá kuchyně, ale také zanedbané hotelové pokoje a nezkušený personál čekají na to, až je razantní kuchař dá opět do pořádku. Přesvědčí perfekcionista Ramsay majitele hotelu o tom, že poctivou prací dají podniku šanci fungovat? Nenechte si ujít pekelný seriál, jenž vysílá stanice Spektrum Home od začátku července.

Silvestrovská oslava na zámku Loučeň vás zavede mezi lidojedy

loucen-silvestr-ohnostrojSilvestr na zámku Loučeň mohou jeho návštěvníci oslavit hned několikrát. Silvestr v jednu začnou převážně rodiny s dětmi, ale i všichni ostatní slavit na zámeckém nádvoří rovných jedenáct hodin před českou půlnocí. Proč tak brzy?

Na co si hosté nejvíce stěžují? Nejvíce zklamala rychlost obsluhy!

4. pgac - hotel camiral executivesuiteJsou masově oblíbené mezi zaměstnanci a cenově výhodnější než jiná jídla z nabídky. O jejich častokrát slabší kvalitě se říká roky, ale komplexnější pohled na stav poledních menu zatím chyběl.

Fenomén IGRÁČEK - Linhartův zámek Albrechtice

sedenka-3-nad18Linhartovský zámek je kulturní perlou kraje na půli cesty mezi Krnovem a Městem Albrechticemi Moravskoslezského kraje. Dominuje mu pověst o Mouřenínovi. Za pozornost stojí starobylý dub v zámeckém parku a ze sbírek zámku je to například keramika Jana Kutálka, lákající každoročně návštěvníky z celé republiky. Městský turistický okruh má pět základních stanovišť: Poutní hora - Hradiště Burkvíz - Linhartovský zámek – Rozhledna na Hraničním vrchu a Dubí vrch.

Chcete vidět chřestýše či zmiji rohatou nebose raději pokochat sbírkou realistických panenek?

vystava20teraristika20a20kaktusyLiberecký zábavní komplex láká veřejnost na návštěvu hned dvou nových poutavých výstav. Jak se chová chřestýš či jedovatá zmije, tarantule, pavouci, želvy a další exotická fauna mohou zjistit návštěvníci výstavy terarijních zvířat a kaktusů. Nejen milovníci hraček si mohou prohlédnout část největší sbírky panenek v ČR. Výstava sběratelských a realistických panenek Moniky a Nikol Chmelařových čítá celkem přes 1250 panenek všech druhů a velikostí, z čehož je 250 realistických, které vyrábí sama Monika Chmelařová.

Vienna House vstupuje na mezinárodní hotelový trh

andels by vienna house lodz-054Největší rakouská hotelová skupina představí k 1. únoru 2016 svou novou podobu. Z Vienna International Hotels & Resorts se stává Vienna House. Pod novou značkou Vienna House jsou sjednoceny jednotlivé městské a rezortní hotely, „andel's by Vienna House" představuje designové hotely, „angelo by Vienna House" pulzující byznys hotely a „Vienna House Easy" jednoduché, ale stylové hotely.

Patejdl chystá specialitku! Předvede ji v Tatrách!

2ugmzbksx6azmou-9x xi1twl4z_eevksnqoq5twra672qymyzxpfmeuy95niffq6czj9lyPopulární zpěvák a textař Vašo Patejdl, který je neodmyslitelně spjat se slovenskou legendární kapelou Elán, míří do hor. Tentokrát ho sem netáhnou zimní sporty ani procházky snovou tatranskou přírodou, ale jeho milovaná hudba. Tentokrát oblečená do velmi speciálního hávu.

Vánoční Bratislava zve na lokše i parfémy

-qxmmmhf32epzlvnlgtfv-ccy3klbvfmruotp yn4twxzvsv1-g9qw3gf6qz7ko2fpgvwoiV Bratislavě začínají vánoční trhy už 1. prosince, kdy bude slavnostně rozsvícen strom. Vánoční trhy se ovšem v Bratislavě konají hned na více místech. Na Hlavním náměstí najdete stovku tradičních stánků, na Františkánském náměstí si můžete dopřát tradiční slovenské lahůdky a především nakoupit vánoční zboží.

30. 8. 2015 - NEDĚLNÍ BRUNCH S VÝHLEDEM V RESTAURACI HRADČANY * ROZLOUČENÍ S PRÁZDNINAMI -

jdojzixoakxq3xs3a5zz88our-6ud0kkz2-kfv87 c_ipa--yjdcbsl8m0a1il9scjrlxv4Přijďte si s rodinou a přáteli vychutnat nedělní brunch plný báječných specialit, které pro vás připravil šéfkuchař Petr Patočka se svým týmem. Pro děti je připraven speciální dětský program. NEDĚLNÍ BRUNCH SE KONÁ NA ROZLEHLÉ TERASE LUXUSNÍHO HOTELU SAVOY S DECHBEROUCÍM VÝHLEDEM NA PRAHU, PETŘÍNSKOU ROZHLEDNU A STRAHOVSKÝ KLÁŠTER.

Strana 4 z 9