TRAVELNEWS.CZ

Top Hotely

Za zábavou pro celou rodinu do Polabí

looking towards the 12th green of burnham  berrow one of the championship links in the atlantic links trailJen málokde v České republice najdete na pár kilometrech čtverečních tolik zábavy pro děti všech věkových kategorií. Navíc – zdejší krajina ohraničená řekami Labe a Jizera je protkaná sítí cyklostezek, takže na výlety tu můžete vyrazit nejen autem či vlakem, ale také na kolech. Jezdí se tu hlavně po rovině a všude je blízko, do pedálů proto můžete směle šlápnout i s dětmi.

Co stálo u zrodu největších světových hotelových impérií?

bar area - mediumDonald Trump, Bill Marriott, Barron Hilton, Sheldon Adelson – co mají tito čtyři pánové společného? Všem se během jejich úspěšné kariéry podařilo vybudovat skutečně světové hotelové impérium. Luxusní nemovitosti, to je jejich skutečná mantra. Jak by ale dopadlo, kdyby se všichni proti sobě utkali v oblíbené soutěžní reality show Hotel Impossible na Discovery Channel?

Kam na Valentýna

punta cana maseSvátek zamilovaných, den sv. Valentýna, letos připadá na pátek. A to je skvělá příležitost chopit se iniciativy a naplánovat si romantický výlet ve dvou! Střední Evropa je plná krásných míst a mnohá z nich můžete navštívit hromadnou dopravou na přímém spoji.

Cesta časem – příběh zámku Loučeň od monarchie k demokracii formou nových prohlídek s oživlými obrazy

sachOživlé obrazy na zámku Loučeň seznámí návštěvníky s 30. výročím sametové revoluce formou nového typu prohlídek. Návštěvníci se během prohlídky seznámí s osudy loučenského zámku a osobnostmi, které procházely jeho komnatami od dob monarchie přes první republiku, léta nacistické okupace a komunistické diktatury až po republiku opět demokratickou.

Golfový ráj: hotel Öschberghof

os3Chcete zažít opravdu dokonalou dovolenou s golfem a neuvěřitelným wellness? Pak stačí jen vyrazit k našim sousedům do Německa, kde na vás čeká luxusní 5 hvězdičkový hotel Öschberghof. Na své si zde přijdou nejen milovníci golfu, protože v rezortu najdete hned 36 jamek, ale i rodiny, které rádi relaxují v prostorném wellness centru. V hotelu Öschberghof si na své přijde téměř každý.

Super tip: Zala Springs Resort

zala1Jedinečné termální prameny, výborná kuchyně, divoký noční život, nezapomenutelná příroda..., to je jen několik důvodů, proč stojí Maďarsko metropole za návštěvu. Všichni známe hlavní město Budapešt, ale i jíná místa stojí za návštěvu. Doporučejeme navštívit malebný resort v západní Maďarsku Resort Zala Springs.

Kam na golf? Vyrazte do Maďarska

zala3Do Maďarska na golf? Proč ne? Exkluzivní resort Zala Springs nabízí veškerý komfort pro každého náruživého golfistu. Apartmány se nachází v půvabné obci Zalacsány a golfové hřiště Zala Springs Golf Resort je první svého druhu v Maďarsku a je unikátní i v rámci celé střední Evropy.

Nechte se hýčkat v Spa Hotelu Dvořák v Karlových Varech

88jSpa Hotel Dvořák byl březnu 2019 připojen do české hotelové skupiny Axxos Hotels & Resorts. Kvalitu poskytovaných služeb ve Spa Hotelu Dvořák garantují exkluzivní standardy značky Spa & Wellness Collection pod vedením řetězce Axxos Hotels & Resorts. Hotel Dvořák zaručuje svým hostům nadále nejvyšší péči v luxusním prostředí a kvalitní lázeňskou péči, která patří bez pochyby k nejlepším v Karlových Varech.

Après-ski, tak trochu jiný zimní sport

01ansUž se nemůžete dočkat vytouženého volna, kdy vyrazíte se svou partou za adrenalinem do zasněžených hor? Milujete sport v jakékoli podobě a lyže, běžky či snowboard jsou jediná věc, na kterou se celý rok těšíte? Nebo jezdíte na zimní dovolenou spíše relaxovat? Ne každý nutně potřebuje strávit celý den na sjezdovkách. Co by to přeci bylo za dovolenou, kdybyste si nedopřáli tradiční relax na lehátkách a legraci v podobě Après-ski!

Strana 2 z 9