TRAVELNEWS.CZ

Styl Styl Týden thajské kuchyně

Týden thajské kuchyně

thajsko - exotika pre kazdeho

Úřad obchodního rady, ve spolupráci s Velvyslanectvím Thajského království, Thajskou centrálou pro cestovní ruch (TAT) se sídlem v Praze a thajským Úřadem pro zemědělské záležitosti sídlícím v Bruselu, připravil projekt TÝDNY ZDRAVÝCH THAJSKÝCH CHUTÍ.

Akce probíhá od 10. do 23. května 2018 ve třech špičkových thajských restauracích v Praze – NOI (www.noirestaurant.cz), OBČANSKÁ PLOVÁRNA (www.obcanskaplovarna.cz) a ZEBRA (zebranoodlebar.cz). Všechny tři se pyšní oceněním THAI SELECT, které uděluje Ministerstvo obchodu Thajského království vynikajícím thajským restauracím s autentickými pokrmy po celém světě.

Pro TÝDNY ZDRAVÝCH THAJSKÝCH CHUTÍ tyto restaurace připravily pestrou nabídku atraktivních jídel a sestavily menu za speciální ceny. Všechna promovaná jídla zahrnují thajské bylinky a koření, stejně tak i speciálně vyšlechtěný nový druh barevné thajské rýže (riceberry). Je charakteristická tmavě fialovou barvou, vysokým obsahem antioxidantů, vitamínů a vlákniny, má tedy velmi pozitivní účinky na lidské zdraví. Navíc bylo přímo z Thajska dovezeno vynikající čerstvé tropické ovoce (rambutan, mango a mladé kokosy), které bude moci ochutnat každý, kdo si objedná speciální menu.

Přijměte naše srdečné pozvání. Neváhejte a zapojte se do akce, která bude trvat pouze dva týdny, a to 10. až 23. května 2018. Přijďte ochutnat zdravé autentické pokrmy a vynikající čerstvé tropické ovoce z Thajska!